Salam Perkenalan...

salam..


to be honest, this is not the first time i have ever write a blog. i have a blog before, but....hmm... biasalah kalau kita rasa kita dah buat something became very complicated then kita mesti nak start it all over again. owh, that's me. saya memang begini. hehe..

blog sebelum ni cam x function je. dunno why. mybe b'coz first time isn't always the best kot? *daa? padahal salah sendiri pastu nak buat ayat-bajet-jiwang.urgh!*


but somehow,maybe mmg betul kot;

"first time isn't always the best"

memang kena betul ayat tu dengan tuan punye badan. (serve me rite!)


silalah kenali cik tuan punya blog ni betui-betui na. dye (cik-tuan-punya-blog) ni memang plek sikit. suka bebel-bebel-macam-murai and sometimes m0ody-tak-tentu-pasal. ish3... apa lah nak jadi dengan kanak-kanak zaman sekarang ni... =.="

perlu diingatkan sekali lagi, cik-tuan-punya-blog ni suka membebel sorang-sorang. so jangan buat muka pelik bila tengok ruangan kumen-mengumen kosong je. ;p

bla..bla..bla... oh ye, jom bertaa'ruf sikit.

Nama ~> Farah Nurazrina

panggilan ~> Farah, Fera, kakak. INA IS STRICTLY FORBIDDEN! ADA PAHAM..?

kesukaan ~> wooy0ung (2pm), korean drama especially Dream high, sume yang berkaitan dengan korea, sume yang berkaitan denga p0oh, bisk0ot,dan segala macam benda yg comel.

kebencian ~> Durian!, makanan pedas yang teramat, pergaduhan, dan sakit perut.

hmm..ade masa nanti saya update lagi. wassalam.

You Might Also Like

0 cot-cet cot-cet mereka...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...