sedeynye!! ( -_- )

kesedihan sepanjang minggu ini...

KESEDIHAN 1 :

last week minggu 'Kembali Ke Sekol..ops!! ke k0lej'. dah la kt0rg pelajar siswi UiTM Jengka yg duduk kat komplek siswi kena bawak balik SEMUA, saya ulangi S-E-M-U-A barang-barang ktorg macam nak cuti sem..( thanx to persidangan UMNO yg tamat begitu awal..dan menyebabkan ktorg hanya boleh ambil kunci bilik pd pkul 7.30 pm!).huhu..

punyelah penat mengankut barang naek bilik. dengan jalan jam, pelajar siswa lak sesuke hati masuk kawasan kolej, dan dengan berani nya naek ke bilik 'kawan-kawan rapat dorg', aish... mmg tensen habis!!
lepas siap kemas barang n letak ke tempat asalnye, farah pun ingin la menyuarakan ketidak-puasan hati kat blog ni. hehe.. TAPI...broadband pulak tertinggal!!! uwaa.... sedey nye!! dah la rindu kat b0o-b0o..huhu..mmg sedey habis la malam tu....






KESEDIHAN 2 :

hari ni dah set nak balik rumah (walaupun da cuti seminggu..sbb ibu yg suruh.. Betul ni!)
tiket da beli awal2 da. (terpakse la ckp "bye2" kat kupon majlis penutupan HOMSIS..huhu..) lepas je kelas QMT 181, farah dan rakan-rakan ( 3 orang je ) bergegas ke Uwais al-Qarni yg terchenta sbb nak ambil beg, then kembali berlari ke bank Islam, apa lagi, nak men'cucuk' la. hehe.. tatlaka kami sampai ke destinasi yg dituju...(apasal la si farah ni pakai ayat baku sangat ni..?? huhu..) terjumpa lah dengan kak Zakiah. nak dipendekkan cerita, kak Kiah cakap :



"farah, esok ade kem kat Sri Gading. Exco WAJIB turun. Akak lupe nak bgtau Farah.."

haah?! sudah. diri da rase cam kaku dah. xtau pun exco wajib turun. Dan lagi mentorku tersayang tak invite pun Farah pegi. Masing-masing busy. maybe mentorku lupe kot. uwaaaa...Ruginye!!! huhu...






( -_- )

You Might Also Like

0 cot-cet cot-cet mereka...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...