Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

Pages

Thursday, 29 April 2010

h0me sweet h0me...!



salam..


hehe..i'm back! haha.. teruja sampai asyik nak gelak je..


akhirnya, Farah balik juga rumah. da sebulan lebih dah tinggalkan rumah (macam da bertahun je rasenye).huhu.. semalam sibuk jadi maid sementara kat rumah sebab tu tak boleh online lame-lame. haha.. oh ye.. thanx kepada mereka-mereka yang sudi menjenguk blog farah yang tak seberapa chumel seperti tuannye (tak tahu kenapa sejak akhir-akhir ni asyik perasan diri chumel je..pelik?). masa balik rumah ari slase lepas, hujan lebat sepanjang perjalanan. Farah rasa macam anak tunggal je sebab adik-adik tak ikut. hehe.. ibu dengan ayah yang jemput Farah sebab nak bawa 'harta karun' Farah yang berlambak kat Jengka tu.


hujan yang mengiringi Farah sepanjang perjalanan balik rumah..haha..puitis sungguh!



semalam penat mengemas 'harta karun' Farah tu. sangat banyak sampai tak terkemas.huhu.. penat sangat. rasanya macam pelik je sebab semalam sebelum pukul 12pm da pejam mata. tak dapat nak update blog. sowie ya bloggie..?


one of my 'harta karun'. b0ok! ni koleksi novel and komik Farah.sikit je kan? sebenarnya ade lagi. tapi tak terkemas lagi. hehe.. sebelah kanan koleksi komik gempak starz, kiri koleksi novel malay-b.i.
yea..i am a b0okah0lic (new word?)



hari ahad or sabtu ni Farah akan pulang ke Jengka semula. why? b'coz i still have 2 paper m0re! hahaha... cerita macam orang dah habis exam je. kantoi! hehe.. Mia (r0ommate) tinggal sorang-sorang dalam bilik (kat jengka). mesti dia rindu Farah bagai nak gila. haha..perasan sendiri. ok la. nak makan sarapan. huhu..lapar la. daa~...




Farah


(^^,)

0 cot-cet cot-cet mereka...:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...