Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

Pages

Monday, 24 May 2010

.:al-kisah di koc WANITA:.


salam..



tahukah anda yang di KTM sekarang ada KOC khas untuk WANITA? tahu kan? haa... Farah nak cerita sikit pasal KOC WANITA ni. coz Farah rasa kan, ade juga segelintir umat manusia yang tak tahu pasal koc wanita ni. wether they really don't know just pretending. wallahua'lam.



Al-kisahnya begini...Sabtu lepas, Farah pegi Mid dengan FeBiNaRah. daripada lima yang dijangka hadir, sorang je yang tak dapat datang yakni Cik Nabihah kita. huhu..sedey gak sebab dah lama tak jumpa dia. Miss u Bihah a.k.a 3B!



nak dijadikan cerita, balik dari Mid haritu, kitorang (Farah and Naddy and adek, Fatin) balik la naik KTM Mid menghala ke KTM Serdang. naik Koc WANITA tau! hehe.. nak selamat. biasa lah, kalau dari mid mesti KTM tu sesak sampai susah nak bernafas! betul ni... dalam KTM tu ade la sorg budak kicik yang chumel tengah sedap duduk kat atas kerusi. ni la budaknye..






hehe..sempat lagi snap gambar. jangan marah ye dik? dalam otak Farah time tu asyik terfikir...

"adik...tak nak bagi akak duduk ke? akak penat ni. adik tak kesian kat akak ke..?"

haha..kata-kata ni terhenti sekatak..ops! setakat di minda je la. tak mampu nak keluarkan. Naddy ngan Sarah de cakap..

SARAH - "korang sedar tak kat koc wanita tu bising sangat. biasa lah bila girls da jumpe girls."

NADDY- "a'ah..sedar sangat. sebab tadi dalam perjalanan datang sini aku ngan Fera je yang wat bising. haha.."

SARAH-"ish..korang ni memang.. penyumbang kepada ke'bising'an dalam tren je."

ahaks..! kantoi disitu. sedang mata Farah melilau-lilau melihat keindahan alam, tiba-tiba...

ada lelaki dalam koc wanita! gambar diatas merupakan pic curi-curi yang berjaya diambil sebagai bukti. huhu..sempat lagi amek pic..? actually bukan sorg je..ramai lagi kot. cuma disebabkan mangsa diatas merupakan yang terdekat, so amek pic dia je la. orang sebegini memang sengal. ada guard yang jaga koc tu dah jerit
"koc ini untuk wanita SAHAJA! yang tidak berkenaan sila keluar."
namun, si 'dia' di atas buat donno je. ape kes? ade masalah pendengaran kot.. eee...berasap sungguh! ni la dia antara orang-orang yang tak paham bahasa melayu + suke buat masalah. ape la nak jadi ngan orang-orang macam ni? entah la... geram betul!
Farah
(^^,)

0 cot-cet cot-cet mereka...:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...