Review Filem : Farah movie marathon!

ehem-ehem..


my new hobby : tengok movie yang best-best!
why : nak balas dendam.
because : time Farah nak final member banyak ceritakan movie-movie best yang dorang dah tengok.
result : tengok la..^^,

BRIDE WARS

KOMEN : this story theme is about friendship...and marriage. haha! no wonder la sejak akhir-akhir Farah asyik fikir nak kawen je. hik3.. kisahnya dua orang gadis di atas saling berkawan baik. masing-masing berharap masing-masing dapat jadi pengapit masing-masing. (berapa bnyk la masing-masing tu.) konflik dia start when both of them get married at the same date and under same place! wh0o..can you imagine? haha.. cerita ni banyak buat Farah senyum. seriously! hehe... i'm started to think that anne hathaway and kate hudson ni memang bff (best friend forever) sebab dorang mcm ade chemistry. haha.. what am i talking about..??

27 DRESSES

KOMEN : lalalala...~ this story also about marriage. don't blame me! sape suh recoment this movie to Farah? hehe.. i love James Marsden and Caterine Heigl. mereka sgt sweet! hehe.. gaduh-gaduh cinta, tu la theme story ni. tengok banyak kali pun tak bosan. hee~...

EVOLUSI KL DRIFT 2
KOMEN : huhu..jangan ditanya kenapa Farah tengok cerita ni. Akim punye pasal la. dia dah la giler cerita kereta, motor, anything la yang boys sukea. nasib baik adek tersayang. kalau tak, takde maknenye Farah nak tengok. huhu.. Farah kan kakak yang penyayang..(perasannye..?) cerita ni ok la. not bad. lagi best dari yang pertama. syabas la yer Syamsul. ^^,
ITS A BOY GIRL THINGS
KOMEN : another cute story. its about a neighbour who always fighting over something stupid. haha.. until one day they have this kinda situation; body swapping between both of them! s0o hillarious. i'm lovin' it (bak kata mcD).si lelaki menjadi lembut, manakala si gadis menjadi kasar. macam mana doran nak kembali ke bentuk asal? tengok la sendiri...=]
SYDNEY WHITE
KOMEN : modern Fairy-tale of snow white. amanda bynes berlakon best. selalu pelik-pelik and cute! hehe.. cerita ni ade 7'dork' a.k.a 7 dwarf, prince, witch and of course, sydney white. haha.. jalan cerita dia tak lah macam snow white sangat. laen giler kot. cerita ni ade keaslian yang tersendiri ( ceh...da macam pengkritik filem profesional lak!) okey la.. sesuai ditonton oleh golongan kanak-kanak..
Farah
(~~,)

You Might Also Like

0 cot-cet cot-cet mereka...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...