Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

Pages

Tuesday, 25 May 2010

Review Filem: Shrek Forever After


Salam..
yeah! Shrek new movie.. hehe..actually i'm not a Shrek-maniac but i've already watch all Shrek series. haha.. funny isn'it? well, Farah kan pelik orangnya. whatever la Farah! Shrek Forever After ni best la juga. especially when you watch it with your bestfriend. why? coz kita boleh gelak giler-giler tanpa segan dengan orang lain *lol*. hehe... (bukan farah tau!) ok, stop it Farah! *dush* what are you talking bout?
theme of the story is appreciate what you have now or in malay, hargailah apa yang anda miliki sekarang. macam shrek, lepas dia dah hilang anak-anak dia, Fiona pun dah lupakan dia, Donkey pun bukan lagi kawan dia, baru lah dia nak hargai orang sekeliling dia. hehe..panjang lebar punya explanation. my first though when Naddy and Sarah want to watch this movie....
"no! Shrek? kiddo! ala....tamau. i'm not a kiddo anymore. mesti boring. hurm... tido la aku dalam cinema nanti. *sigh* hurm..."
but yhen, after watched the movie i realise...
"not bad. ok la. aku gelak kan td? ade la juga kot..hehe...comelnye puss in the b0ot!"
haha..see? orang yang tak minat cerita ni pun tibe-tibe TERsuke tengok cerita ni. s0, u all ape lagi..?
nak summary cite ni? sila lah melawat imbd or wiki ok? have a nice day..
Farah
(^^,)

0 cot-cet cot-cet mereka...:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...