Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

Pages

Friday, 21 May 2010

.:Yeay!!:.


salam..

hari ni, satu je benda Farah nak cakap. thanx to buðak xnakaℓ sebab bg 1st award ni. hehe..mari la kite ramai-ramai serbu blog buðak xnakaℓ ea? hehe..

esok kn....hehe...farah nak keluar ngan geng Farah time kat TiKL dulu. FeBiNaRah! hehe.. miss them s0o...much! we're going to mid valley megamall. anyone want to join..? let's g0! haha..suka-suki je ajak orag laen. macam dorang takde keje je esok kan? hehe.. asyik nak gelak je. happy sangat.


hadis untuk harini ialah;

Sabda Rasulullah S.A.W Maksudnya; "Orang yang memulakan memberi salam adalah terlepas daripada sifat sombong dan takbur" ( Riwayat Al-Baihaqi & Al-Khatib )
s0o...rajin-rajin lah bagi salam ek? tak kira la kawan kita or tidak, bagi je salam. niat nak bagi salam tu jangan la sebab nak flirting lak. aduyai..tu dah satu kes. guys, did u really thinks that girls ni suke bile kena kacau or ganggu ngan korang? daa...?! nope! absolutely NO ok?
kami ni (girl) actually anti with guys yang suka mengganggu hidup kami, contohnye, siul-siul time girls tengah jalan, main kenyit-kenyit mata (sakit mata ke?) dan sebagainya.
dah la. banyak lagi farah nak bebel tapi Akim da bangun pulak. nanti Farah sambung lagi.... daa~..
Farah
(^^,)

0 cot-cet cot-cet mereka...:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...