.:award yg ke-3!:.

salam..


hehe..hepinyer..dapat lagi award. Datangnya dari cik messygal. oh yeah! alhamdulillah..syukran.. *sob sob* terharunyer!

ps: sorry lmbat letak ye..(~_~)





1) Apa nama blog kamu dan kenapa letak nama itu?


~TeRaTak FaRaH~ nama diberi. kenapa? sebab kat sini lah tempatnya Farah mengadu nasib..*ceh!* haha.. taklah. sebenarnya sebab Teratak Farah tu macam memberi maksud 'ini-tempat-saya-s0-suka-hati-saya-nak-buat-apa-sekian!' hee..~ boleh tak cakap macam tu? *wink wink* dah terikut cik Myravea..



2) Jelaskan kenapa, bagaimana anda boleh dapat idea nak letak URL blog anda?


url ku- http://farah-hime.blogspot.com/


HIME=dalam bahasa jepun kut..merujuk kepada panggilan untuk tuan puteri. hehe.. i wanna be a princess t0o...! *geds*



3) Bila blog anda mula beroperasi?


hehe..February 2010. saya orang baru..!



4) siapa follower pertama anda?


follower pertama ek? hmm xbape ingat lak. hafizsidah kot... tp komentar pertama ingat la. m2g. hee...~



5) Ucapan anda kepada si pemberi award


t0 ~> messygal


thank you s0o much for the award..really3 appreciate it! *wink wink*



6) Tag 9 orang yang anda rasa patut dapat award istimewa ini ..

err...cube jenguk kat chatb0x korg. kalau ade tulis, 'ahah! anda dapat award...' means die kena tag...hee~

again....s0wie lambat post. huhu....

Farah

(^^,)

You Might Also Like

0 cot-cet cot-cet mereka...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...