Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

Pages

Monday, 14 June 2010

.:Cik Tam-tam:.

salam..


beberapa hari yang lepas banyak memberi kejutan kepada Farah. Let say.. it all started with my result. jangan ditanya Farah dapat berapa. uwaaa....! this sem tak dapat dekan! But overall Farah berbangga juga la dengan result yang...huhu...tidak menepati piawai yang ibu letakkan. Alhamdulillah.... sebab apa nak tau? akhirnya.....Akaun dapat A! haha... walaupun hanya A-, tapi Farah tetap bersyukur. I hate account s0 much eventhough i'm taking course account. shh..! ahaks!


pada 12 Jun 2010, Farah and family dijemput ke majilis perkahwinan kakak kepada Cik Beeha, one of my BFF kat TiKL. hehe... jauh tuu... kat Puncak Alam. 1st time pegi sana. hehe.. best la jugak dapat jumpa member lama. miss FeBiNaRah s0o..much! u t0o apple.. *wink-wink* Ops...tak lupa, Geng Kuning..hee~...


pada 13 Jun 2010 a.k.a semalam, Farah kena DIARRHOEA! penyakit apa tu ek? pergilah cari dekat rumah pak cik g0ogle.huhu... dah la sakit, tak dapat pergi majlis kahwin kakak kepada kak zakiah. uwaaaa....sorry kak zakiah!

enough talking bout my self.now.. let me introduce t0.....Cik Tam-Tam!


ish! bukan yang tengah senyum manis bak gula merah tu! that's my sis a.k.a cik toten..ops! cik Fatin. hehe...akak terckp lg la..sorry aten! tapi si kicik yang dipegang oleh cik Fatin tu. namanya cik Tam-tam a.k.a si hitam. ehem ehem..hitam itu menawan! huhu.. chumel kan dia? i mean si Tam-tam okey?



Al-kisahnya Cik Tam-tam ni telah dijumpai di belakang rumah kami. dia dipercayai telah dibuang oleh ibu kandungnya. tersentuh dengan keadaan cik Tam-tam yang seakan-akan sedang berada di ambang maut, cik Fatin dengan beraninya meminta ibu kami, yakni Puan Noraini untuk memjaga Cik Tam-tam. kiranya cik Fatin ni wonderwoman la dalam post kali ni? hehe.. dan seterusnya, ibu membenarkan kami menjaga Tam-tam sekiranya...kami tak buat masalah...? huhu...adakah muka-muka seperti Farah dan Fatin ni ade gaya cam pembawa masalah? huhu...









cik Fatin tersangatlah gembira. tengok kat picture ni pun dah tau kan? terserlah aura ke'hepi'an di wajah adikku itu. hahaha...BM Farah makin marvelous la! hehe.. tapi.......kesedihan melanda anak-anak En. Asri Ruslan apabila kami mendapati...ada cacing JAHAT masuk kat dalam perut Tam-tam! pity Tam-tam...huk3...




Cian kan cik Tam-tam? maka dengan ini, kami, anak-anak En Asri Ruslan dan Puan Noraini berjanji akan menjaga Cik Tam-tam sedaya upaya kami, sehabis kudrat kami supaya Tam-tam dapat membesar dengan kuat dan sihat. InsyaAllah..Amin....

Mama kucing wanna-be:

Farah

(^^,)

1 cot-cet cot-cet mereka...:

Azrai Ahmad Zamri said...

salam ziarah..
huhu, bagus la tu..berbudi pada alam, pada haiwan..pasti ada ganjarannya =)
nyway TC urself k

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...