Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

Pages

Tuesday, 6 July 2010

.:disebalik tabir...WELCOME TO JENGKA!:.

salam..


semalam tibe-tibe je Farah cerita pasal hari pertama Farah kat Jengka kan? tak cite pun apa jadi before tu. huhu..my bad...

hehe..plan asal my dad kami akan bertolak dari Taman Rakan ke Jengka pada pukul 7 pagi. Namun, sebaik selepas solat Subuh berjemaah Farah rasa mengant0k sangat. nak tau kenapa? hee~.. pada malam sebelumnya Farah telah ber'ym' dengan sum0ne tu sampai pukul bape ntah...yang Farah tau, pukul 4 baru tido. haha.. *sengal...? tapi sangat3 berbaloi...* s0, nak dijadikan cerita Farah tertidur sampai kol 7.45 pagi! haha.. dah tu apa lagi, kelam kabut la Farah angkat barang-barang masuk kereta. Farah turun tengok semua orang dah siap. 00oooo...ayok!



AMARAN : sila jangan tiru perbuatan ini. kasihanilah parent anda.


tepat jam sepuluh pagi barulah ktorang keluar dari rumah. bye2 b0o-b0o...huhu.. ingatkan terus hantar balik Jengka, rupenya my dad plan nak pegi Pasar Pudu dulu. wh0o...nak tau kenapa? ini sebabkan oleh beberapa perkara...yakni;



Kura-Kura ~> ( dalam fikiran cik Toten)
Rojak ~> (dalam fikiran my dad)
Cend0l ~> (dalam fikiran Farah)
sayur yang murah ~> (dalam fikiran my mum)
ikan laga ~> (dalam fikiran Cik Aloyah n Si nakal Akim)

haha...dalam fikiran masing-masing ade agenda tersendiri. hebat kan? my advice, kalau sape-sape rasa nak makan rojak yang sedap dan cendol yang lazat boleh la ke Pasar Pudu ek? hee~..




urgh!! sedapnye! AMARAN LAGI: Perut tuan punye blog sedang berbunyi...





p/s:Incik penjual rojak kat Pasar Pudu, Farah dah tolong promote kedai incik. tak nak bagi cendol free ke? hehehe..kiddin' only...





blah blah blah....yada yada yada... lalala~... akhirnya, Farah sampai ke Jengka dengan selamat. special thanx to my dearest Eliza sebab tolong Farah angkat barang Farah yang...huhu.. teramat banyak!




Farah


(^^,)

0 cot-cet cot-cet mereka...:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...