.:its my birthday..?:.

salam..
huhu.. today, i'm officially 91 ops! 19 la....! yeah! hehe.. Farah dah tua. and now, takde siapa nak kat Farah dah. huhu.. but, d0 i l0ok like i care..? hee~..

pape pun, thanx kepada mereka yang wish, mereka yang mendoakan, serta mereka yang buat Farah merajuk. haha... merajuk di hari jadiku sendiri..sangat seronok! *dush!*

tadi Farah jalan-jalan kat rumah pak cik g0ogle as usual, dan Farah terbaca sesuatu yang menarik! tahukah anda semua....

bagaimana Nabi Muhamad s.a.w menyambut hari lahir baginda?
tak tahu kan..? caranya ialah Nabi berpuasa. bukan macam seseorang tu....mintak kek coklat ais-krim kat ibu dia. pastu siap remind kat ayah dia nak makan kek coklat askem tu gak. eee...tak malu betul! i wonder wh0 is she.... *errr.......*


Abu Qatadah (May Allah be pleased with him) reported: The Messenger of Allah (PBUH) was asked about fasting on Mondays. He said, "That is the day on which I was born and the day on which I received Revelation.


sorry ye hadis kali ni dalam bahasa inggeris sebab tempat yang Farah baca tu berbahasa inggeris. ala...korang mesti paham punye...kan? hee~... pape pun, SELAMAT HARI JADI wahai Cik Farah 0ii....

Farah
(^^,)

You Might Also Like

0 cot-cet cot-cet mereka...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...