Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

Pages

Monday, 5 July 2010

.:selamat tinggal Kajang, welc0me to UiTM Jengka!:.

salam...




yee....Farah kini berada di UiTM Pahang, kampus Jengka untuk meneruskan perjuangan sebagai student account semester ke-3! huhu..diam tak diam, dah setahun Farah mendiami Jengka ni. hehe..ayat skema betul arini...


Petang ni Farah ade kelas pukul 4 pm - 6pm. huhu..tak suke betul kelas petang ni. hurm.. sementara ade masa ni, nak gak tulis blog. huhu.. nah. amek ni! haha...bawah ni jadual waktu kelas Farah untuk sem ni. *siap wat wallpaper lappy lagi tau! semangat ni...*






s0, amacam? hari Rabu tu mmg pack betul! tak tau la macam mana nak survive setiap hari Rabu. huhu... STOP! jangan mengeluh la Farah! jadikan belajar itu sebagai satu ibadah. okeh? g0od girl...


"Barang siapa keluar untuk menuntut ilmu maka ia termasuk dalam golongan

orang yang berjuang pada jalan Allah , sehinggalah ia kembali".




p/s: kepada AJ, i've change my song already. lalala~... starting to love Maher Zain. not just b'coz of his v0ice, but als0 for the message in his s0ng.

Farah
(^^,)

0 cot-cet cot-cet mereka...:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...