.:speechless..?:.

salam..

PERHATIAN: PENULIS INGIN MEMBEBEL PANJANG DISINI KERANA DAH LAMA BELIAU TIDAK MEMBEBEL. S0, KALAU-KALAU ANDA RASA BOSAN, ANDA DINASIHATKAN UNTUK BERHENTI DARI MEMBACA ENTRY KALI NI...SEKIAN. HARAP MAKLUM.

Ehem-ehem...
smalam malam nifsu sya'ban kan? apa amalan yang saudara saudari dapat lakukan semalam..?
hehe.. masuk-masuk blog je terus kena tanya soklan cepumas. buat apa tanya orang? diri sendiri macam mana? huhu..sejujurnya, Farah memang tak sedar yang semalam, 27 july 2010 rupa-rupanya 14 Sya'ban. Alhamdulillah Farah terniat nak puasa sunat semalam. teruk betul la Farah ni. ish3...

tapi yang Farah sedih sangat malam semalam ade pulak kelas ganti.. cost acc0unting pulak tu. subjek yang mmg Farah tak faham. nak-nak kelas tu habis pukul 10.30 pm. aduyai.. kacau betul. ingat nak baca yaasin. pastu ade pulak hal lain. bla..bla..bla... akhirnya, Farah tak dapat pun baca yaasin..apatah lagi qiam. memang kachiwa sangat!

but then, Farah fikir balik. mesti ada hikmah disebalik perkara yang dah berlaku ni. memang salah Farah pun. nak qiam tapi tido lambat. huhu...*blush*

0h ye. Farah bersyukur sangat. alhamdulillah..Farah dah dapat spec baru! yeay!! i've brought with my 0wn money. s0, memang farah sangat hepi. farah dah tak susahkan ibu lagi..hee~.. *rindu ibu*

minggu ni memang agak menyeronokkan la walaupun agak busy. huhu.. kakak kesayangan Farah, Kak Zakiah datang melawat ktorg. minggu yang sebelumnye Kak Farah yang datang. memang best la! hehe.. semoga berjaya ye wahai kakak-kakak ku...

minggu ni juga ada program PPP (program Pembangunan Pelajar) untuk student part 3. perh.. malas betul nak pergi. dah la assignment belambak. uwaa..! kena pergi jugak. kalau tak kena repeat. TAMAU! s0, nak tak nak, silalah pergi ye Cik Farah. huhu...

satu perkara yang buat Farah rasa nak tergelak sangat-sangat ialah bile Cik Syiqin, pada suatu hari keluar dari biliknya untuk menuju ketandas, yang mana berdekatan dengan bilik Farah. ayat pertama yang keluar dari mulutnya adalah..

"Fera! asal ko makin g*muk ni?"
ha-ha-ha. sangat kelakar. sengal sungguh syiqin tu. dah la dia jerit kuat-kuat. very-very lah sengal. i hate to admit it, but i think she's rite. uwaa...! betul ke Farah da makin gem... eh! chubby? huhu... pergi kat cermin, tengok lah sendiri!
last but not least, i miss my mum. i miss my family. i miss Akim, Aten and Alia. i miss my MUM s0o....much! masuk minggu ni dah sebulan Farah tak balik. waaahh! cipta rekod! huhu.. pesanan buat keluargaku yang terchenta:
"ehem... ibu, Farah nak makan kek coklat yang ada aiskrim tu.. datanglah jengka.. tak rindu kat Farah ke? huhu..rasa cam nak nanges je ni bu. ibu, nak makan nasi ayam. nak makan spageti...ayah, nak main badminton ngan ayah. nak main kejar-kejar ngan akim. nak gaduh-gaduh ngan Atin and Alia...hurm..."
ish..dah la tgh puasa. boleh pulak asyik cakap pasal makanan je..? teruknyer Farah ni...~
Farah
(~_~)

You Might Also Like

0 cot-cet cot-cet mereka...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...