.:Ceritera's raya ep 2:.

"Sahabat yang beriman ibarat mentari yang menyinar...
Sahabat yang setia bagai pewangi yangmengharumkan...
Sahabat sejati menjadi pendorong impian...
Sahabat berhati mulia membawa kita ke jalan Allah..."
...insyaAllah...

salam..



warning : saya mahu bebel panjang s0, kalau rasa malas nak baca...JANGAN BACA. sekian..



Harini dah masuk raya ke-6. Lagi beberapa hari Farah akan kembali ke Jengka terchenta. lebih spesific, i'm g0ing back to r0om K226. huhu.. sangat3 lah TERuja. *shesh* Assignment--->tak terusik lansung. Hebat tak? *urgh* tamau ingat ade h0mew0rk..boleh tak? huhu..




semalam... hehe..ser0noknyer! dapat keluar dengan Tapak Kaki! hehe.. thanx t0 Cik Amira M0kles a.k.a Appley kerana membawa kereta mak anda, Cik Nabihah Razak a.k.a Beeha for planning this event and Cik Siti Sarah a.k.a Serra f0r being there with us. hee~.. walaupun just pergi Mid Valley yang kita dah berbillion kali pegi, but i don't care. As long dapat jumpa korang. at first, Cik Nadia a.k.a Naddy takde, s0 kami pun decide pergi rumah dia sekaligus melawat rumah Farah. huhu.. seri0usly, rumah Farah time tu sangat bersepah. mana taknya, parent Farah kerja. kat rumah tinggal si Alia dan Akim je. dua orang tu bukan reti nak mengemas. Farah la berlari mengemas umah sepantas yang mungkin sambil rebus bihun. kesian d0rang. makan bihun sup je. huhu.. tapi Farah seron0k sebab d0rang puji cupcake Farah sedap! hehe..walaupun ade yang terhangus sikit *my fault* pun d0rang cakap sedap. bangge nyer...



semalam punya semalam a.k.a hari Isnin, mak cik-mak cik Farah datang rumah. huhu.. dengan bangga nya Farah nak pr0n0unce, Farah dan ibu buat bergedil sendiri! hehe.. jadi pulak tu. dan sedap. hehe.. bangganye....again!







urgh..hari asyik riak jer. astaghfirullah.. *shesh* takut pulak.huhu.. izinkan patik undur diri dahulu. lagi banyak cakap kang lagi banyak melalut. huhu.. wassalam..

Farah

(^^,)

You Might Also Like

0 cot-cet cot-cet mereka...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...