Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

Pages

Saturday, 4 September 2010

.:..hurm...:.

salam...


" hai orang-orang yang beriman, jadikanlah sabar dan solat sebagai penolongmu,
sesungguhnya Allah bersama orang yang bersabar "
(surah al-Baqarah : 153)


sabar...ye..kita kena bersabar. sabar itu kan sebahagian daripada iman..huhu.. hari ini rasa cam...entahlah.. redha je la.. semua orang pun nak marah Farah hari ni. uwaaa...!! kena marah dengan ibu, kena marah dengan orang lain, pastu jatuh dalam tandas disebabkan oleh seseorang yang bernama Luqman Nurhakim Asri Ruslan. yes! memang seronok betul! apa lagi..? huhu..


list kerja-kerja rumah dah de dalam tangan. ibu siap dah bagi tugasan untuk Farah and adik-adik sepanjang cuti ni. aduyai...



  1. tolong buat kuih raya ( sekarang la. tp diam-diam online jap)
  2. kemas rumah
  3. basuh cadar
  4. tukar langsir
  5. buang habuk kat bunga-bunga ibu
  6. buang habuk kat frame-frame ibu
  7. gaduh ngan akim..erk?

memang best la cuti ni. huhu..seronok betul bila sampai je rumah semalam. perkara 1st yang Farah buat kan..hehe.. kacau Akim tengah tido! yeay!! best betul dapat dengar suara dia mengamuk. hehe.. i'm a naughty sister. uweek!


hari ni dah 25 hari kita berpuasa kan? waahh...cepatnya waktu berlalu. feel's like just yesterday we started fasting. hehe.. got to g0.. Akim dah datang nak cari gaduh. ibu pun dah panggil. daa~..


Farah

(^^,)

0 cot-cet cot-cet mereka...:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...