Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

Pages

Tuesday, 12 October 2010

.:g-e-r-a-m!:.

salam..





setelah agak lama tidak menulis, arini farah nak lepas geram versi tulisan. h0h0h0o... nak tau kenapa Farah geram sangat..? ni la sebab-sebabnya..





1. thanks to UiTM c0z nak tolong anak bangsa dengan menaikkan bilangan intake untuk sem depan... BUT menyebabkan kami tak dapat duduk di kolej sem depan.. ;(





2. thanks juga kepada UiTM kerana tak provide kemudahan untuk pelajar bakal-bakal non-resident untuk sem depan. rumah sewa TAKDE! hurm.. :'(





3. kat Jengka ni dah la rumah sewa yang dekat-dekat dah takde, sebab ramai yang dah b0oking. yang ade jauh-jauh, tapi takde pagar, and keadaan disitu sangat-sangat menakutkan. keselamatan student macam mana?





4. cuba bayangkan, kalau ade kelas malam, tapi pengankutan takde. macam mana nak balik rumah? boleh tak nak pasang khemah je kat belakang blok K ni..?





5. dah tak tahu nak cakap apa. huhu.. GERAM!!!!

grr.....geram ni!!



sekian.wassalam..


Farah


('_')

0 cot-cet cot-cet mereka...:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...