.: Selamat Tinggal 2010. Selamat tinggal Jengka (,-_-) :.

salam.

'h0h, mana hilang?'

ade la. cume busy je. bukan takat busy, but SUPER DUPER BUSY jadi surirumah tangga dan guru tuisyen adek-adek sepenuh masa. *tp ade juga masanya maen message or maybe tengok citer jepun..?* h0h0o.. no c0mment untuk itu. yang penting, preparation untuk jd bakal 'wifey' yang baek sudah hampir perfect! *perasan je lebey. gatai!*


sekadar pemberitahuan, Farah akan tinggalkan Jengka yang TERCHENTA untuk teruskan pengajian ke peringkat DEGREE menggunakan saluran fast track ke UiTM BANDARARA MELAKA. huuu...sedey manyak-manyak maa... lindu sama kawan-kawan and sahabat-sahabat di Jengka.*uwaaa...! nanges manyak-manyak!*


proses belajar membawa kereta almost done but still, last stage still incomplete. JPJ belom pigi test. huhu..*ade sleng keling dan cina dalam post kali ni. very 1MALAYSIA! h0h0o..* tak sabar nak dapat lesen 'P' c0z my dad already said that he will give me his 'wira' IF i'm ready. lalala~... da dapat 'P' means dah ready la tu! kan kan kan...?

okey la. g0t to g0 again. plenty of works are waiting for me rite now. h0h0o.. eventhough Farah tak berapa nak sehat *incek demam datang lak* but then, tanggungjawab harus dilaksanakan.
aja aja fighting! chaiy0k2! gambatte! MALAYSIA
BOLEH!
p/s: walaupun agak terlambat but still, TAHNIAH MALAYSIA coz menang piala SUZUKI AFF mengalahkan Indonesia.
yang tak brapa nak sehat:
farah
(*_*)

You Might Also Like

0 cot-cet cot-cet mereka...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...