Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

Pages

Tuesday, 18 January 2011

.: ada apa pada nama...? :.


salam..

baru tadi Ana, my h0usemate merangkap my r0omate yang giler2 juga bercerita mengenai 'Tragedi di Sarawak' which is kalau korang order nasi goreng ikan masin, korang akan dapat nasi goreng dan ikan masin sekor. beserta kepalanya! huh..?

Then Farah dengan naifnya mencari nasi goreng ikan masin kat rumah p0k cik g0ogle. teringin sangat nak tengok. huhu.. but unfortunately ALL OF MY
H0USEMATE ternampak Farah buat benda 'bijak' tu, dan terjadinya aksi 'jom-kita-gelakkan-dia-kuat-kuat'. ha-ha-ha. ye saya memang naif nak buat cam mana kan..?




dorang cakap lebey kurang macam gambar di atas la. but then ikan kat atas ni banyak sangat. and takde KEPALA. huhuhu... still tak boleh bayang. hmm...


suddenly Farah teringat. ibu pernah story-merry pasal asal usul nama NURAZRINA. ehem... tu nama saya ye..? *wink wink* huhu.. my mom cakap tu hasil gabungan nama both of my parent, which is;

Nur- ambil daripada Noraini
Azri - nama yang ayah guna masa ayah flirt ibu zaman d0lu-d0lu. haha.. my mom said that he was ashame wif his own name - Asri c0z it s0und like an old man! ngeh3... ayahku..ayahku..


funny isn'it? tak sangka ada orang boleh malu dengan nama sendiri.erk..? conclusion nya, tolong jangan malu dengan nama anda. saya berbangga dengan nama sendiri, iaitu Farah Nurazrina. ;)

p/s: ehem2, sila jangan tiru nama farah. ;p

Farah
(^^p)

0 cot-cet cot-cet mereka...:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...