.: Geng Upin Ipin naib juara..? :.

salam.

entry kali ini bukan pasal ordinary upin ipin yang tayang kat disney channel tu. but its about my futsal and netball team, Upin Ipin. haha..




have you ever wonder that a futsal team would be name after a cart0on character..? ahah! this is it. i d0n't pretty much sure h0w that name was suddenly came out, coz Farah hanya di informkan pasal nama group kami yang very la 'unik' ni pagi tadi (8 jan), as in waktu game futsal nak berlansung. I can only say "waaah..."....




but still, sepelik-pelik nama gr0up kami, Alhamdulillah.. kami berjaya meraih tempat ke-2! walauweh.. dasyat maa... besides that, ade je nama group lain yang pelik2. such as, sc0oby d0o, no name, dan macam2 lagi. hehe..



*suka*suka*suka*suka*suka*suka*suka*suka*suka*suka*suka*suka*suka*suka*suka*suka*suka*suka*suka*suka*


esoknya, (9 Jan) ada netball match pulak. still untuk Sukan Bakat Baru. this time we h0pe sangat boleh dapat juara. bak kata d0rang,

"teringin nak tukar c0l0ur medal. hehehe.."










yang tak boleh blah lansung, ade gak guy yang nak maen netball ni. memang kelakar habis! hehe..


Alhamdulillah, again kami berjaya achieve 2nd place. not bad la. hehe.. baru seminggu daftar sebagai student UiTM KBM dah dapat 2 medal. alhamdulillah.. ;)
kenangan terindah dan menyeronokkan..hope silaturrahim yang baru terjalin antara player2 ni sume akan kekal selama-lamanya. InsyaAllah.. korang memang best la!
Farah
(^_*)

You Might Also Like

0 cot-cet cot-cet mereka...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...