Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

Pages

Saturday, 29 January 2011

.: i'm cursed..? :.


salam..

ehem. bukan nak bikin kontroversi macam dalam melodi tu. betul takde niat nak kecoh-kecoh kat sume orang. hmm.. nak cerita ke tak nak? nak ke tak? tak ke nak? ngok ke ngek? *dush!* main-main lak Farah ni. ayy0..

gini story nye. Farah tak tau la nape, but every year, mesti akan ada adengan jatuh-dengan-gaya-sangat-elegan-depan-tandas yang mana hasilnya seperti tahun-tahun lepas, lebam-lebam, sakit punggung and of course, sewel seketika..? 0h0o...




ringkasan cerita:

-> bermula dari tingkatan 4 ~ (lokasi: Sekolah Menengah Teknik Kuala Lumpur) : jatuh time nak ambik wudhu'.

-> tahun berikutnya, di lokasi yang sama still jatuh sebab ambik wudhu'.

-> tahun berikutnya, lokasi: (UiTM Jengka) jatuh betul-betul depan bilik air disaksikan oleh sekumpulan pelajar yang cuba tahan gelak tapi tergelak jugak. ok.

-> tahun ni pulak lokasi (UiTM Bandaraya Melaka) jatuh lepas keluar dari tandas.

4 tahun berturut-turut..? i have enough of it. ok? no more adengan-jatuh-depan-tandas-dengan-penuh-elegan. tolong doakan Farah. =I

p/s: sampai hati si aj gelar Farah 'kereta kebal'. FINE! bukan nak simpati. siap buat komen2 yg tak memberansangkan. sampai ati. ;(

tukang jatuh:
Farah

0 cot-cet cot-cet mereka...:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...