.: Kampus Bandaraya Melaka (KBM) :.

salam.


alhamdulillah, selesai sudah proses pendaftaran. and the best part is alhamdulillah again, Farah dapat kolej! yeay!!


walaupun tingkat 10 (paling atas) dan terpaksa PANJAT 'TANGGA-TANGGA idaman' untuk sampai ke rumah 'terchenta' *kalau lif tu penuh* but then bila tengok view dari beranda rumah...hehe.. its worthless! chanteekk maa... angin pula berpusu-pusu masuk rumah. h0me sweet h0me!


view dari tempat tunggu lif. ade sungai. from here we can see a view of Bandaraya Melaka. nice rite..?


jom usha bot kicik-kicik lalu. this is view inside our home. kat beranda rumah. =)


this is view infront of our house. bukak-bukak pintu je dah nampak landasan monorail. yang bumbung kuning tu bot kicik-kicik untuk pelancong. =)

"dalam kita bergembira..
pasti ada yang terluka......"



sekarang ni kami harus di 'orientasikan' macam masa diploma. huhu... penaaat! tapi tak sepenat masa diploma. hm...cakap pasal diploma teringat Jengka. teringat kawan2, sahabat2, temana2 disana... korang, gua kangen bangat ni!

Eli, walaupun kita jauh tapi ko tetap dalam hati aku. ingat tu! aku sayang ko. dari mula kita kenal *dalam uwais* sampai sekarang, aku ingat lagi semua kisah kita. macam mana kita kenal, macam mana ko ajak aku join mentor ngan Kak farah and Kak Zakiah, dan macam mana kita menangis sama-sama sebab tension time exam. kita menangis sama-sama malam tahun baru tu, tu tandanya kita sehati sejiwa. i won't forget u. i promise! ko jaga mia tu elok-elok ye eli. jangan bagi dye nakal-nakal. Mia, u siap la kalau u nakal-nakal. =') (bagi pesanan panjang lebar as if they will reading ur blog..?)

mereka-mereka diatas merupakan antara orang yang Farah rindu dan sayang sangat2! betul ni! huhu.. ade lagi tapi pic dorang takde la pulak. *erk..?* walaubagaimanapun, terima kasih diatas kenangan korang bersama Farah. i'm very appreciate that! ;)

p/s: i am very emo rite now. uhuk3....

Farah

(**_)

You Might Also Like

1 cot-cet cot-cet mereka...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...