Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

Pages

Saturday, 22 January 2011

.:Review jdrama: tribute to Kamenashi Kazuya:.

salam....

si pemilik nama Kamenashi Kazuya ni telah berjaya menawan hati Farah untuk tengok sume cerita lakonannya. sebab..? dia kachak! *wink wink* hehehe... tak la. kiddin' only. sebab lakonan dia best! dan semestinya, semua cerita lakonannya best-best belaka. pandai mamat ni pilih cerita. ;p




selain bakat dalam berlakon, actually si kame (panggilan manja bagi kamenashi kazuya) ni penyanyi tau! He's one of the member of Japanese group, KAT-TUN. 0m0o...h0t nye..!! *gediks sey!*



yamato nadeshiko shichi henge, dalam masa 2 hari je Farah dah habiskan 10 episode. *urgh, ayat keling!* sanggup bersengkang mata tak tidur petang lepas habis je ppkp (program pembangunan kemahiran pelajar) anjuran UiTM semata-mata nak habiskan cd yang ke-2. hehehe... teruknya!





Selain yamato nadeshiko shichi henge, si Kame ni turut berlakon dalam Nobuta wo Produce bersama yamashita tomohisa dan horikita Maki. cerita tu pun best.


another drama yang Farah dah tengok hasil lakonan kame ni adalah Gokusen 2. yang lain..? on the way. hehehe... nak tau lagi lanjut, sila la tanya kat pok cik g0ogle ek..?


0 cot-cet cot-cet mereka...:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...