Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

Pages

Thursday, 27 January 2011

.: saya anak yang sangat teruk! :.


salam..

baru kejap tadi, tak sampai 3 minit pun lagi ketika entry ini ditaip Farah dapat call dari ibu. macam biasa la, bila seorang ibu call anak kesayangan *cewah!* dia, mesti la tanya khabar, dan soalan paling best!

"bila akak nak balik?"

ngeh3.. ibu rindu la tu... ingat Farah tak tau? hee~.. but then tetibe ibu tanya,

"Farah ingat tak minggu depan ade apa?"

"tak. ade apa?"

"cuba ingat betul-betul minggu depan ada apa?"

"ada apa ni buu? hmm..befday si kembar *perasan* bulan 3, akim bulan 9, farah bulan 7. ibu punya dah lepas. kita nak sambut tahun baru cina ke?"

" ade pulak. eee...kesiannya dia.."

"siapa?"

"aduh, kesiannya dia...."

"siapa? eh? ALAMAK! BEFDAY AYAH!!!"

begitu lah al-kisahnya. yee, saya sangat teruk. i admit it. birthday ayah sendiri pun tak ingat.*malunye!* tapi kan, birthday kaum lelaki ni susah sikit Farah nak ingat. except akim. huhu.. saya seorang anak yang sangat teruk! bianne ayah. ='(



*cuba teka diantara pakcik-pakcik kachak diatas which one is my dad? huhuhu.. kalau betul tak dapat hadiah tau.*

Farah
(*_*)

2 cot-cet cot-cet mereka...:

kimi90 said...

yg bju itam tu..xpon yg baju purple..heh

>Misz Farah..?< said...

ade 2 yg berbaju purple. but which one..? =)
tp mmg da btol pn. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...