.: jom share problem. =) :.



salam..

anda ada problem? berat sangat sampai perlukan someone untuk share problem tu? ahah!Silalah kongsi problem anda dengan 'Dia'. ye..'Dia'. Allah sentiasa ada untuk anda. =)

ehem.. sedikit info Farah nak kongsi. rasanya ramai yang dah tahu. saje nak kongsi lagi. ;) instead of sharing your problem with friend, or maybe your parent, why don't u just share it with Allah.

macam mana? how?

dengan berdoa. lagi-lagi lepas solat. InsyaAllah... hati anda akan lebih tenang. tenang giler. plus, kalau nak nanges pun kita tak rasa malu. coz kita nages dengan Pencipta kita. betul ni. kalau tak percaya, cubalah.




si aj ada problem semalam. problem apa entah, i don't care much. coz dye ni memang susah sikit bab nak share problem dengan orang lain. urgh..hilang m0od nak dengar problem dye. untuk pengahuan anda, cik Farah ni kuat jeles orangnya. ngan member pun nak jelez, even ngan adik-adik pun nak jelez. hehehe... nature cik Farah memang gini. si kuat jelez. eh..?apa kaitan??

berbalik pada kisah si aj tadi, suddenly dye cakap problem dye da settle. then still tak nak share problem dengan farah. ok. up to you la. yang penting anda berbahagia. TAPI, Farah memang suke dye tak nak citer problem dengan Farah.coz kalau dye cite kat Farah pun bukannya farah boleh wat pape. baek dye citer kat Allah. Allah knows better. and, i don't feels jeles at all. bagus kan? hehe..



p/s: happy b'day ya Rasulullah. jom selawat banyak-banyak keatas Nabi. ;)

You Might Also Like

0 cot-cet cot-cet mereka...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...