.: Law of korean partnership..ade ke..? :.



salam..

for your information, sekarang ni musim test-datang-mencurah-curah-ke-ladang-gandum dan seperti biase, Farah dengan bangganya akan buat statement kat fesbuk begini;


...bye2 blogger, bye2 korean drama, bye2 fesbuk...


"huh? dah tu yang kau tengah taip ni ape Farah oii..?"

"errrrr...."


teeeeet! kantoi disini. aduyai.. diam-diam Cik Farah ni tengok gak citer korea dye, siap nanges-nanges lagi. i hate sad ending! hurm... ni cam mana nak dapat pointer tinggi-tinggi ni..? cakap tak serupa bikin. dush! amek ko Farah!



Hong Gil Dong. siap tengok 2x. sengal!

hehe..tak boleh la gini. khamis ni a.k.a esok ade Test Law. Farah pulak sibuk tengok 'We Got Married'. aaaaaarrrrgggghhhh!!!!! ape kes?! pastu dengar lagu-lagu ost 'Hong Gil Dong', sibuk hingus nak meleleh. nanges. choy! sad ending tu dalam drama korea je. bukan betul-betul pun. feeling je lebih. aduyai.. kena dengar lagu-lagu cite tu berulang kali kot baru dapat terima hakikat yang that kind of ending only happen on drama. that's it! i'm gonna do it!


seoyong couple..We Got Married! comell... ;)

dush! dah la. kembali ke alam yang nyata. priority Farah masuk UiTM ni untuk belajar, not for crying-over-stupid-sad-ending-of-korean-movies. ingat tu kawan-kawan! jangan jadi macam Farah ni. giler korea sangat. sampai boleh jadi camni:

+"ana, lusa ade test Law"

-"dah tu? da study? iye2 je wat statement no more korean drama. tu yang fera ngah wat tu pe? esok2 jawab la law korea tu. tu yang masuk test kan?"

+"'ah la. mana ana tau? kitorang belajar Law of korean. masuk test tau sume tu! sebab tu kena tengok dengan kusyuk..."

ahah! anak sape la ni. ish3...

You Might Also Like

0 cot-cet cot-cet mereka...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...