Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

Pages

Saturday, 12 February 2011

.: sayang tapi...... :.

PERHATIAN: ENTRY INI SANGAT MENGARUT DAN JIWANG. BAIK JANGAN BACA KALAU RASA ANDA JENIS YANG TAK SUKA PADA ENTRY CAKAP-KOSONG-YANG-SANGAT-JIWANG-LAGI-MENGARUT. SEKIAN, TERIMA KASIH.



salam...

arini, biarlah Farah luahkan segala yang terbuku dihati.. izinkan Farah menggunakan 'aku' sebab nak bagi feeling sikit. eh2..?

hmm..aku kenal dia since form 4. aku ingat lagi, time tu aku mentah sangat. baru nak menginjak kealam remaja. bila semua member-member aku ade, aku pun nak gak. penat gak la aku merayu-rayu kat ayah untuk benarkan aku memilikinya juga. puas kena marah, bebel, dan macam-macam lagi. aku terima je ngan redha dan penuh sabar. kalau ikutkan kata-kata ibu;

+ "dulu ibu dah kerja baru ade. ngade ea Farah?"

- "huhu.. tu zaman dulu bu. skarang da lain. ibu memang tak faham Farah!"

- "huh..?"

eh2? ni bukan aku yang cakap ni. ni hati-aku-yg-mengada-ngade-gedik-sangat yang cakap. Farah ni baik budaknya. *uweek!* so, instead of cakap camtu aku juz buat muka redha dan diamkan diri.

tapi... akhirnya, setelah lama mengusha rakan sejenis kau, last-last aku dapat gak kau. tak tau la cam mana ayah boleh bagi green light. ibu siap tolong propose lagi, tanyakan whether aku ni kekasih pertama or kedua. oh, of course la aku ni kekasih kedua. ;(

tapi takpe, aku redha. aku hepi. aku siap tayang kau kat membe-membe aku. ngeh..Cliché kan? budak pompuan memang gitu. dapat sumthing je terus gosip-gosip. aku? of course la tak terkecuali. hehehe... oh, aku namakan kau sunny.

selapas bertahun-tahun kita bersama, tahun ke-4 kau mula buat perangai. s
alah aku ke? yee..aku paham. aku ni ganas, selekeh, kurang take care pasal kau tapi tak bermakna aku dah tak nak kat kau okeh? hubungan kita asyik on-off je. aku tensen! kalau ikutkan, orang lain siap ada dua lagi. aku cukup setia ngan kau, tapi kau buak perangai. fine k! aku pas kau kat orang lain. moga kau berbahagia dengannya. oh, nampaknya kau memang bahagia dengan dye kan? samopai dah tak ingat kat aku. ='( bye sunny!

then, adikku kenalkan aku dengan kau. aku namakan kau, ki. cam biasa la, aku mesti la kekasih kau yang ke-brapa ntah. lantakla. malas nak pikir lagi. dengan kau ki, kita sgt serasi. walaupun kau banyak kekurangan, tapi aku suka sangat kat kau. aku tau kau pun sama.=)

tapi.... kusangkakan panas hingga ke petang. ceet! ayat nak jiwang-jiwang lak. piiiraaah! last week, kau pergi meninggalkan aku. dalam bank Islam lak tu! betul-betul lepas aku keluarkan duit kat bank, aku tak sengaja ter'accident'kan kau. oh no! hidup aku tak keruan aritu. kau koma. aku bingung. rasa nak nagis pun ada.tapi, ayah tiba-tiba offer aku RM 10o untuk lupakan kau. errr....aku TERambil duit tu. BUT! aku still jaga kau. aku kan sayang kau ki.

aritu jugak aku terus jumpa 'tri'. kau sangat menawan. aku pun diam-diam dah lama usha kau. tak sangka akhirnya kau jadi milikku. dengan hantaran tambahan dari aku sebanyak RM33o, kau dah jadi milikku. walauweh! Syukur sangat2. aku janji akan jaga kau baik2. syukur ya Allah kerana pertemukan aku dengannya. for the 1st time aku dapat jadi kekasih pertama. ;)


nilah dye sunny, ki dan tri.

si sunny

si ki


dan ni lah kekasihku skarang- tri. ;p

yg karut lg mengarut:
Farah
(^^p)

4 cot-cet cot-cet mereka...:

miera azzudin said...

hanphone kte same yea...:)

>Misz Farah..?< said...

oh2! kte berjodoh!. ;)

miera azzudin said...

Am pn gne hp yg sme...wah..seronok plak...

>Misz Farah..?< said...

eh2? cbok je mamat tu. hahaha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...