Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

Pages

Thursday, 17 February 2011

.:yes! tamat sudah hikayat ....?:.

salam.

i'm quite sad rite now. 1st of all, Alhamdulillah, sume soalan Law tadi Farah tau jawapannya. syukur sangat-sangat sebab Allah beri minda yang cerdas untuk mengingati sume case dan section yang berkaitan. BUT! boleh pulak masa mencemburui Farah? memang tak boleh tengok orang bahagia betul. 1 soalan tak SEMPAT JAWAB! arghhhh! ruginyeeeer.... ;(

2nd thing, is that Farah dah langgar resolusi sendiri. aduyai.. my resolusi yang baru ---->avoid nasi. BUT somehow Farah TERmakan jugak walaupun separuh je. aduyai... eottoke..? ni mana ade chance nak kurus. asyik langgar resolusi sendiri je. ;(

3rd, sedang asyik tengok We Got Married - pasangan Khuntoria (nickhun & Victoria) tibe-tibe dapat tugasan untuk wat note Marketing. then suddenly teringat;

'selasa next week aku ade 2 test. Ahad aku ade test Tax. Isnin aku ade test Maf. owh..banyaknye test aku..?'

bagus kan? test-test menanti but Farah boleh senang lenang tengok drama. ade yang nak kena ni..? huhu..

4rd, sekiranya anda berpuasa dan anda mempunyai perut yang sangat sensetif, sila jangan makan makanan yang pedas-pedas. walaupun ianya lazat. walaupun anda baru belajar makan pedas. or else, perut anda akan sengsara seperti Farah. sekarang. ouch!

okeh, tamat sudah hikayat marang-merapu-tak-abes-abes Farah ni. penat la. sakit peruuut. huhu.. daaaa...~

0 cot-cet cot-cet mereka...:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...