.: me as prosecuter princess :.

kelihatan inchek b0o-b0o tgh tolong bacakan buku Law untuk Farah.


as salam..
minggu study week dah LAMA bermula but Farah punye study week baru bermula hari ini. MUET exam dah selesai semalam. kerinduan terhadap parent pun da terurai semalam. ceeh.. ayat tak boleh belah di sini. semalam puas setengah hari bermanja-manja dengan family. really3 miss them a lot! huhuhu.. tak sangka pulak ibu terdengar Farah menangis kat phone. sheesh! segan je.. aduyai..

my first exam, Law 346 which happen to be on 21th April is just around the corner. of course la. tapi preparation macam exam tu minggu depan je. apekah? hari ini perasaan malas tu membuak-buak hingga ke ladang gandum. ape nak jadi dengan budak sorang ni?

3 hari yang lepas, demi untuk mendapatkan M0oD LAW (DEMI LA SANGAT), Farah berjaya menghabiskan drama 'PROSECUTER PRINCESS'. hebat tak? dalam masa 3 hari (sebab ada MUET, kalau tak mungkin 2 hari je) Farah habiskan tengok 16 episod drama ni. komen? mula-mula sangat menyampah dengan Ma Hye Ri coz dia ada semua yang orang nak kat dunia ni. but bukannya kita akan selalu di atas kan? ble si Ma Hye Ri ni kena attack rfasa kesian pulak kat dia. ish3.. Farah ni tak tetap pendirian betul!


oh, Farah memang suuuuke sangat gaya hero dalam cite ni. hehehe.. *aura menggatal dah datang*. guys yang selalu ada ble that gurl perlukan dia. best. tapi mana ade guy macam tu. lakonan je semata-mata. huhu..


hehe.. ok stop. tak payah nak angau dengan watak cerita. sume itu TIPU BELAKA!!! i'm gonna be fool again. 'drama' je lebih. huhu..

alamak, nampaknya inchek b0o-b0o nak ganti tempat farah baca buku Law. better Farah pergi sambung baca buku. daa~.. wassalam.

You Might Also Like

0 cot-cet cot-cet mereka...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...