.: ok. saya trauma. Part 2 :.

as salam.


here he come..... 'the bogel-man!'

ok. mr bogel-man bukannya hot macam inchek-inchek 2pm ni. huhu.. kalau hot macam ni sume orang nak. eh2..?


ok. tajuk kat atas ini memang agak kontroversi sedikit. don't ask me why. recently my housemate keep using this word, 'the BOGEL-MAN'. sebabnya? sila baca entry ini. setiap kali nak tekan bell je mesti ade suara-suara sumbang bertanya;

'hah! sape tu? bogel-man ke?'

ha.ha.ha. takde keje. but somehow the fear toward mr.Bogelman semakin berkurang. Alhamdullillah. kalau nak ikutkan, semalam i just have another 'nite'mare. tak sesuai la guna nitemare sebab mimpi buruk ni time petang. huhu.. cer cite cer cite.



kejadian berlaku pada petang semalam. setelah penat menyedut segala neka section dan case-case yang berkaitan (study Law la katakan..;p) saya pun berehat la sebentar. badan rasa penat, otak rasa penat, tengkuk pun rasa lenguh sebab asyik menghadap buku atas meja je. so, saya pun pejamkan mata seketika sementara nak tunggu asar. tak sedar pulak saya dah terlelap terus!

mimpi pun datang. dalam mimpi tu, saya rasa macam...terjumpa mr.bogel-man! eventhough saya tak pernah nampak wajah mahupun tuan punya body, tapi saya dengan yakinnya rasa itu adalah mr.bogel-man.

saya cuak, takut, segala neka karate, taekwondo, mahupun silat yang saya pernah nampak semacam tak berguna. saya kaku. dia datang.. makin dekat! makin dekat....da seterusnya try nak pegang-pegang saya! oh no!!




**************iklan seketika**************

* just my imagination. kan bagus kalau tiba-tiba inchek wooyoung datang dari korea semata-mata nak selamatkan saya*


*dengan chumelnya dia datang depan saya dan puff! bertukar!*


*but then my imagination became worse. kenapa pulak tiba-tiba muka wooyoung jadi camni? cancel terus jadi hero!*


**************iklan tamat**************

mr bogel-man cuba pegang-pegang saya. saya melawan! saya menangis, tapi takde sapa dengar. saya rasa, keadaan saya sama seperti b udak yang jumpa mr.bogel-man tu. dia datang makin dekat...makin dekat.....saya dah berdebar macam nak terkeluar jantung ni! disebabkan saya berbaju kurung, maka pergerakan saya terbatas. saya terduduk. dan kemudian...........



"fera, bagun2! hmm.. kesian nya budak ni, penat baca buku. takpe lah. sambung tidur balik"

rakan sebilik saya, cik Far datang mengejutkan saya. mata saya dah tak boleh nak bukak...sebab saya menangis dalam tidur! jantung pun tak habis lagi dup dap dup dap. nampaknya, trauma saya masih belum hilang. huhu..

pengajaran: dah tak payah tidur petang la pasni. huhu...

You Might Also Like

4 cot-cet cot-cet mereka...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...