.: alhamdulillah.. hoolidays! :.

as salam..


alhamdulillah...settle dah semua paper untuk semester ni. cuti 4 bulan menanti. oh, cuti lah sangat. ibu dah pesan;

" cuti ni tak payah susah-susah nak cari kerja. ibu ade kejra untuk Farah. adik-adik dah berhenti tuisyen, sebab Farah kena jadi cekgu tuisyen dorang..ok?"


huhu... belum pape dah dapat kerja. it's ok. Farah nak jadi anak yang baik. hee~.. boleh la luangkan masa baca buku. suke suke suke! =) oh ye, recently i've got stuck in this page;


nak tau kenapa? sebab ade novelog best!


and guess what? i'm in love with the hero! heee~.. gatai. seriously, sepanjang exam ni setiap hari mesti saya akan ke page melurjelita semata-mata nak baca kisah Intan-Hilman. s0ooo sweeet! hope ade guys macam Hilman kat dunia yang nyata ni. hehe.. angan-angan je lebih. kalau ada yang teringin nak baca boleh la tekan pic diatas. ;)

kami bebudak fastrack akaun adalah yang habis paper awal kat UiTM KBM ni. thus, housemate yang ade 2-3 paper lagi sume jeles. hehe.. sorry ye guys. esok adik balik rumah. ngee~.. i'm gonna miss bilik A10-4 and tak lupe, penduduknya sekali. may our friendship lasting forever..insyaAllah.

err... nak sambung baca Awak Suka Saya Tak episod 43. wa dah tak sabar ni! wassalam..

You Might Also Like

0 cot-cet cot-cet mereka...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...