.: jawatan kosong. ade beran? :.

as salam.

next week, student diploma bakal memulakan semula pengajian mereka. memandangkan cuti untuk student degree ade lagi 3 bulan, so budak-budak degree ni berlumba-lumba cari kerja. nak cari duit. nanti nak keluar dengan kawan-kawan tak payah la minta duit parent? ye tak? hehe.. da paham da.

as for me, jadi bibik kat rumah pun dah cukup. nak tambah skill housewives bukan senang kalau jarang-jarang buat. nah, ini lah masanya saya pulun habis-habisan segala neka resepi dan tips-tips jadi surirumah tangga sepenuh masa ni. at least ade la persediaan. hehe.. gatai!

ok, back to the topics. i've found some interesting vacancy for people yang takde kerja lagi. anda sedang cari kerja? haa... ni lah jawapannya!



p/s: moh le kita kerja beramai-ramai! =)

You Might Also Like

0 cot-cet cot-cet mereka...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...