.: bila nafsu melebihi akal..:.Di Sarawak, mayat seorang budak perempuan 15 tahun telah dibogelkan dan dirogol selepas mayat tersebut dikembumikan 3 hari yang lepas. Semasa penemuan mayat tersebut oleh ahli keluarganya, mayat tersebut adalah bogel dengan semua pakaiannya berkeliaran tepi kuburnya. Pekerja keranda terpaksa menggantikan penutup yang baru dan terus dikembumikan semula.

Menurut suratkhabar Cina, Lianhe Wanbao, mayat perempuan itu dijumpai oleh ahli keluarnya pagi tadi untuk melawat anak mereka selepas meninggal tiga hari. Mereka terkejut melihat mayat anak mereka terlantar di atas tanah. Dengan pantasnya, mereka terus melakukan upacara perkembumian semula. Kes ini adalah kes yang berlaku pertama kalinya di tempat tersebut. Polis telah menjalankan siasatan ke atas kes ini.

Menurut polis, jenayah ini tidak mungkin dilakukan oleh seorang pemuda sahaja melihatkan kesempurnaan kerja mereka. Mereka ini mungkin mempunyai motif lain kerana kebanyakkan keranda mempunyai harta mayat yang berharga ditanam sekali.

p/s: ni namanya kepala letak kat lutut, nafsu jadi kapla. sengal. mayat pun jadi ke..? astaghfirullah. takde sifat kemanusiaan lansung! ;(

You Might Also Like

0 cot-cet cot-cet mereka...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...