Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

Pages

Tuesday, 28 June 2011

.: sweet yang sangat-sangat..? :.



Sepasang couple (eh..couple memang sepasang pun) berjalan-jalan dalam banjir di sebuah bandar. Diorang ingat romantik kot berjalan dalam hujan dan banjir. urgh.. bawa penyakit je lebih. aish...

Teiba-tetiba sang pakwe..

GEDEBUSH!!~ Masuk longkang! Haha..~

yang tak boleh blahnya si aweks pun berlari ke-malu-an yang TERamat. hehehe.. nak romantik sangat.. nak show off sangat.. rasakan.;p


see..? no more 'pakwe yang macho'. hahaha...





p/s: sweet yg TERAMAAAT SANGAT. ;) tunggu la kawen dulu. then ber-sweet sweet-lah anda didalam rumah. kan lagi SWEET. =)

2 cot-cet cot-cet mereka...:

Nini Hartini said...

bersangka baik : dorg dah kawen tu. hehehe...

tu gambar benar atau utk lakonan je. hehe...mcm kelakar pulak kalau real jatuh longkang. hehe

Heart In A Cage
.

>Misz Farah..?< said...

hehehe..ye2..kne bersangka baik. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...