Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

Pages

Sunday, 3 July 2011

.: tolong korang.. pleeeeezzz........ :.

as salam..

tak tau la kena angin ape arini..tapi...wahai blogger2 sekalian... boleh tak tolong saya..? pleeez...? hehehe..

camni, korang buka fb, pastu pegi kat page Dell Malaysia. ni link dye;


pastu, korang pegi kat photo sos contest,korang tekan join the contest. nanti korang kena allow application tu tau.

then korang pegi kat voting gallery, kat top of the pic. then tekan next2 pic, cari nama Farah Nurazrina bt Asri ruslan, last skali rasanya. hehehe.. then vote for me k?

err.. ni percubaan pertama masuk contest kat fb. huhu.. tolong saya ek? thanx a lot. kansahamnida! arigatou.. syukran.. =)

2 cot-cet cot-cet mereka...:

Ibnushukran said...

tak jumpa pun voting gallery.. huhu.. nnti jumpa vote ..

>Misz Farah..?< said...

owh...okey2... btw, thanx a looot! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...