.: Cik Dolly dan Inchek Doll batch #2 :.


as salam.

dear penunggu-penunggu cik dolly dan inchek doll, sorry for late. sepatutnya hari ni saya boleh siapkan lagi 2 cik dolly, kepunyaan cik Zuneta dan Cik Sarah. unfortunately saya kena diarrhea pulak. huhuhu..kasihan.. badan saya lemaah je ni. ='(

but somehow saya rasa sangat maluuuu sangat sebab lambat siapkan cik d0lly dan inchek doll ni. *blush* so sebagai ganti rugi, saya postkan dahulu cik dolly mereka-mereka yang saya dah siapkan. =)

here's the deal. i really hope that mereka yang dapat cik dolly and inchek doll ni buat satu entry, ringkas pun takpe untuk sebarang kumen, tak puas hati, penambah baikan or anything about my doodle. gracias. insyaAllah saya akan ziarah blog anda pula nanti.

s0, tanpa melengah-lengahkan masa lagi....saya persembahkan..!


by the way, hanya PEMILIK YANG SAH SAHAJA dibenarkan untuk meng-copy paste, edit or amek this pic. diharap tiada pen-culik doodle tak bertauliah disini. kalau nak d0odle dari saya, be my follower, wait for a freebies entry from me. insyaAllah, saya akan usahakan satu lagi entry untuk free doodles before mula sambung belajar. insyaAllah.=)


1. PEMILIK : ZUL FATTAH

haritu awak mintak nak doodle sejibik cam Heliza kan? haa..this is my 1st trial to doodle on a famous person. huhuhu..tak tau jadi ke tak. sudilah terima doodle yang tak seberapa ni..



err...ade gaya cam Heliza tak..?


2. PEMILIK: FATEN NURFARAHIN

sorry lambat tau faten. aku busy la pulak last week. hope u don't mind, aku ade stalk blog ko untuk buat rujukan. =) sorry for ketidak-santek-kan doodle ni. huhu.. aku baru nak berjinak2 ni..huhuhu..


3. PEMILIK: MIERA AZZUDIN

sorry kalau doodle kali ni tak seperti yang awak harapkan. and sorry jugak kalau awak tak suka doodle ni. huhu.. kita stalk dan cilok sikit pic dari album awak dan dye. =) hehe.. sorry again..



there, ketiga-tiga doodle untuk entry kali ni. next doodle coming soon. sorry again ye Zuneta dan Cik Sarah. =) saya sakit ni...



p/s: kali ni tema loving-couples pulak dah.. huhu.. tak rancang pun.

p/ss: ade orang jeles doodle kite makin lawa. masa 1st buat doodle dye tu la yang palinmg precious. tu pun nak jeles ke. had0oooi...

You Might Also Like

8 cot-cet cot-cet mereka...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...