.:UPDATED: nak tak inchek doll or cik dolly? :.

as salam.


selamat hari khamis kepada mereka yang berkunjung ke Teratak Farah, tak kira lah yang baru or lama. =) a warm welcome to Teratak Farah from me.

h0ookey. straight to the point. lately saya rasa sangat teruja untuk menghasilkan inchek doll dan cik dolly. walaupun tak sesantek dolly orang lain, but saya bersyukur coz akhirnya, setelah lama memerah otak saya berjaya juga hasilkan cik dolly dan inchek doll ni. huhuhu.. tepuk tangan sikit!

s0, sempena bulan Ramadhan ni, yang mana saya tengok ramai pulak yang bagi giveaway la, iklan free la, duit free la, so saya pun nak jugak beramal jariah bagi benda free. hehehe..=)
tapii.. saya tak mampu la nak bagi duit raya tu. kalauu cik dolly buley tak..? *start jadi gedik jap*





yang kat atas ni sume dolly yang pernah saya hasilkan. hahaa.. ayat macam banyak je kan? ade lagi, dalam simpanan yang saya tak show kat orang lain lagi. mungkin boleh jadi milik anda..?

haa.. nak tak? nak laa nak laaa.... ini satu paksaan! ;p

bagi 6 orang pengomen NAK yang terawal di entry ni, saya akan buatkan satu cik or inchek dolly untuk anda. IF, TAKDE SORANG PUN NAK PUN TAKPE. lebih baik mencuba daripada tak kan?

tawaran dibuka dari saat entry ni di publish sampai ESOK, 12/8/2011SEHINGGA jam 12.00 tengah malam. s0... kalau rasa cam nak je boleh tak taip NAK di comment entry ini ok? hee..~ sekian.

p/s: kalau ade 7-8 orang maybe sume pun saya bagi. depend on m0od 'kerajinan'. =)

You Might Also Like

20 cot-cet cot-cet mereka...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...