Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

Pages

Thursday, 11 August 2011

.:UPDATED: nak tak inchek doll or cik dolly? :.

as salam.

selamat hari khamis kepada mereka yang berkunjung ke Teratak Farah, tak kira lah yang baru or lama. =) a warm welcome to Teratak Farah from me.

h0ookey. straight to the point. lately saya rasa sangat teruja untuk menghasilkan inchek doll dan cik dolly. walaupun tak sesantek dolly orang lain, but saya bersyukur coz akhirnya, setelah lama memerah otak saya berjaya juga hasilkan cik dolly dan inchek doll ni. huhuhu.. tepuk tangan sikit!

s0, sempena bulan Ramadhan ni, yang mana saya tengok ramai pulak yang bagi giveaway la, iklan free la, duit free la, so saya pun nak jugak beramal jariah bagi benda free. hehehe..=)
tapii.. saya tak mampu la nak bagi duit raya tu. kalauu cik dolly buley tak..? *start jadi gedik jap*





yang kat atas ni sume dolly yang pernah saya hasilkan. hahaa.. ayat macam banyak je kan? ade lagi, dalam simpanan yang saya tak show kat orang lain lagi. mungkin boleh jadi milik anda..?

haa.. nak tak? nak laa nak laaa.... ini satu paksaan! ;p

bagi 6 orang pengomen NAK yang terawal di entry ni, saya akan buatkan satu cik or inchek dolly untuk anda. IF, TAKDE SORANG PUN NAK PUN TAKPE. lebih baik mencuba daripada tak kan?

tawaran dibuka dari saat entry ni di publish sampai ESOK, 12/8/2011SEHINGGA jam 12.00 tengah malam. s0... kalau rasa cam nak je boleh tak taip NAK di comment entry ini ok? hee..~ sekian.

p/s: kalau ade 7-8 orang maybe sume pun saya bagi. depend on m0od 'kerajinan'. =)

20 cot-cet cot-cet mereka...:

Sufia Mahzan said...

Hehe..sweet je dolly angkat sebelah kaki..

Atiqah Wadiah said...

yeayyy!!hope dpt cik dolly..sy suker cik dolly..btw,dolly2 awak sumer nyer omey omey..suker suker :)

nanad said...

hensemnyaaa doodle boy tuu ;) nanad NAK! heheh

farah hanim said...

nakk
nakkk
dan nakkkkkkkkkkkkk :D
yeye :D

Cerita Pok Ta said...

nk satu..yg spesel punyer...=)

MSfaten said...

farah!!!!!!! nak jugakkkkkkk..hukhukhukkk.....

Zul Fattah said...

ni dapat lukisan or apa? ok la aku nk yg awek cantik tu..

Zul Fattah said...

buat macam heliza k..

~naddy~ said...

nakk doodle JUgakkkk..

nak eaaaa.. <333

zuneta said...

zu nak satu jgk..leh ke?? hehe...lau dah terlebih org yg comment..tak pe, bukan rezeki dah...

Ibnushukran said...

iuh.. mujur sempat.. haha.. nak jgk!.. dolly tu nak muka cam saya taw.. :D

si>>nakal>>wafi..&si>>pemalu>>sarah.. said...

nk satu??????......suh ajar x ajar pn fera...........?

miera azzudin said...

nak juga..hehe..boleh la..
^_^

AbiL said...

comel dolly yg pakai tudung tu. hehe! :)

>Misz Farah..?< said...

sufia mahzan-thank u. =)

>Misz Farah..?< said...

atiqah wadiah: owh...*blush* thanx u. nnt kte buat utk awk ye? =)

>Misz Farah..?< said...

nanad: hehe.. hensem mcm tuan dye. ;p
ok nanad, nnt farah buat satu.=)

>Misz Farah..?< said...

farah hanim, pokta, faten, zul fattah, naddy, zuneta, ibnushukran, sarah, miera, abil -> disebabkan saya sangat hepi coz ada jugak yang nak maka dengan ini sy akn berusaha utk hasilkan sorang satu doodle ok? =)

*sorry ayat skema sikit* juz give me some time. btw, tqvm! =)

iezan said...

Oh no.. ! terlambat ~ dah lama teringinkan dolly..sobs

akuadalahaku.. ^_^ said...

nk2 cik dolly satu.. tp due date dia dh abs..
sedih.. cuba nsb wlupun lmbt..^_^
cntk cik dolly awk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...