Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

Pages

Saturday, 29 October 2011

.: review: A Stupid Little Things Called Love :.

as salam..

someone has told me that;

" dah habis satu test/exam tok sah ler bukak buku laen. release sat. jangan ingat ape yang dah jadi but learn from mistake."

thus, disebabkan tengahari tadi tamat sudah Test Taxation, dan walaupun selasa ni ade Test lain menanti, awal-awal lagi saya dah tanamkan dalam jiwa raga; abaikan buku-buku dan hala pada benda lain, yakni movie! muhahaha.. *adik-adik, sila jangan follow akak yer*.

ok, tak dinafikan perbuatan menghabiskan-masa-tengok-movie ni tak baik untuk kesihatan (sampai tahap lupa dah makan ke belum TAPI TAK LUPA WAKTU SOLAT) tapi memandangkan tahap penerimaan ilmu untuk hari ini macam dah sampai tahap yang maksimum, so i belief it is better for me to take a rest..for a while.. maybe.. err.. =_="

dah mula nak bebel. aig0o. al-kisahnya saya nak update ni pasal movie yang saya dah tengok. tak boleh ambil masa lama sangat! ade event nak kena attend sat lagi.

1. a stupid little thing called love (1st love) --> Thai movie.

tengok hero dye dulu. kekekke *gatal!* dalam movie ni hero dye bernama p'shone. nama betul MARIO MAURER.


erk? sensored lak. jap2.


yes i do! kekeke...


sorry wooy0ung, nampaknye kite TERtengok orang lain. hehe..;p

ni heroin dye pulak. memegang watak sebagai p'nom. nama betul dye Fern pimchanok Lerwisetpibol. perh, susah nak eja dan sebut.


ni time dye huduh.. haa... pas 2-3 tahun (dalam movie tu)


comel kan? santek nee awaaak... hihihi...


transformasi dari hudus ke lawa.. demi chenta.. cheet! gatal.

kisah dye pasal p'nom, si gadis hudus dan kawan-kawan yang masing-masing ade lelaki kesukaan masing-masing. (ayat bebudak) dan of course, p'nom ni suka kat si p'shone ni. 2-3 tahun la dye simpan feeling kat shone ni. dye berubah dari hudus ke santek, tak pandai ke pandai, masuk itu ini sume demi tarik perhatian shone ni. but somehow bestfriend shone, p'top suke kat Nam ni. aish, sila jangan tanya kenapa ade 'p' kat depan nama dorang ni. fening..fening..

haaa...then ape jadi? sila saksikan sendiri. kat youtube ade. dah lambat nak ke event ni. nanti sambung lagi. daa~..

0 cot-cet cot-cet mereka...:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...