.: demam lomo. :.

winnie the pooh

red

yellow

purple

pink
*more design, visit;


as salam.

long time no see. hehe.. memandangkan esok ade test so tak bole hadap lapy lama-lama. baiklah, tanpa mukadimah let me go straight to the point okay..? nampak tak gambar2 kamera kat atas ni? haaa.. mari saya perkenalkan, LOMO AQUAPIX WATERPROOF CAMERA!

"lomo? apekah? domo ke? adek bradik domo ea?"

adoi, ingatkan taknak buat meukadimah. bagi yang tak tau lomo tu ape, baca kat bawah ni;

“LOMO” means a kind or attitude when you take a picture, just click and snap.

Don't think about the aperture, shutter and don't even mind the angle or the

composition of a picture.


extract from: laman web mana entah.huhu..

LOMO ni lebih kurang trend la sekarang. siap ada laman web khas lagi bagi penggemar lomo. cer usha sini;


so, lomo aquapix ni one of camera bawah group lomo ni. senang cerita kamera kodak. tau tak kamera kodak tu ape? kalau tak tau jugak...cer tanya mak ayah anda, sure dorang tau. ;) (orang nak cepat memang malas nak terang panjang-panjang. kat bawah ni ade description

Features :

Waterproof 35mm Camera ( including casing)

Focus Free

28mm f/9.0 Picture taking Lens

Easy Film Loading System

Thumb-Wheel Film Advance System

Wrist Strap lncluded

Detachable Waterproof Casing

1.35mm camera with clear plastic waterproof casing

2.Remove camera from out casing by flipping open blue clip in direction of arrow .

3.Remove camera from casing to load 35mm film.

4.Camera operates best up to maximum depth of 10 feet and distance of 4 feet.

5.For underwater use place camera inside waterproof casing .



untuk pengetahuan anda juga, kamera ni boleh guna SEUMUR HIDUP kalau anda pandai jaga lah, dan TAK GUNA BATERI ataupun TAK PERLU CHARGE, hanya masukkan kodak (beli sendiri) dan klik!

haaaa...berminat tak? kalau berminat boleh pre-order dengan saya, dari sekarang hingga 12/12/2011.

harga? murah je.. untuk blogger yg disayang, RM 48 exclude postage! haaa... berminat tak berminat tak? kalau berminat boleh la emelkan order anda ke fara.azrina@gmail.com. atau boleh add saya di facebook;


any inquiry tanya saya terus. insyaAllah saya akan jawab.=)

contoh gambar guna lomo aquapix,

user posted image
best tau, jarang ade kamera boleh guna dalam air. =) rugi kalau tak order sekarang.

You Might Also Like

0 cot-cet cot-cet mereka...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...