Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

Pages

Monday, 2 January 2012

.: it's 1 hour before Subuh :.

as salam..

dah masuk musim study week, dah masuk tahun baru, dah masuk minggu meng'stress'kan diri. hooyeah! =_=' malam tahun baru orang lain keluar, yang lagi baik ada yang pergi dengar ceramah ustaz Azhar Idrus kat Shah Alam *nak pegi! nak pegi!* saya pula duduk didalam bilik, tengok bunga api dari tingkap bilik tingkat 7. haisssh... nak baca buku serius takde m0od, dengan penat drive dari Klang ke Melaka bla bla bla yada yada yada. fullstop. introduction yang memboringkan huh?

5 hari duduk kat rumah ti,e study week memang SANGAT BUANG MASA sebabnya anda takkan punya perasaan nak baca buku, dan kalau baca pun takkan semua masuk. it's happen to me. 5 hari kat rumah satu chapter je masuk kepala, tu pun yang senang nak ingat. alhamdullah jugak ingat, kalau tak ingat lansung...? haisssh.. memang tak boleh jadi neh! tapi... saya bersyukur jugak la dapat balik rumah. rindu family wooooo...!!!

tau tak kenapa kita tak boleh lawan cakap parent? sebabnya..

" ayah, akak nak download movie la.."


" hei budak ni! jangan nak mengada ea? sekarang kan tengah nak exam, jangan nak carik penyakit. lepas exam baru la download sesuka hati okeh?"


"hurm..."


'kalau aku download pun bukan ayah tau.. guna nroadband je pun.. download jela. lagipun Jung Il Woo dah memanggil2 tu...'




haaipp! jangan nak mengada buat muka comel. gara-gara Flower Boy Ramyun Shop makanya saya pun download la jugak...diam2. tapi... baru sampai episode 10 (citer ni ada 16 episod) dah stuck! celcom mengada bagi warning.



dan sekarang...PADAN MUKA! speed broadband dah kena tarik.dan nak nak pulak balik sini tertinggal charger lappy. haish... STREEES! padan muka. ;(

ok, niat asal stayup ni sebab nak study, tapi rasa malas la pulak dan alang-alang dah pukul 5 pagi better tunggu Subuh baru tidur. sebab kalau tidur sekarang MEMANG SAH AKAN SUBUH GAJAH dan saya TAKKAN BIARKAN PERKARA INI BERLAKU. titik.

hari ni je baca 3 chapter dan buat 1 past year, yg mana sangat teruk sebab masa dah terlalu suntuk! haila Farah, apa nak jadi ni. asyik main je kejenye. uwaaa...lagi 2 hari je before ETR300 start. haisssh...=o='

ok. last sentence. CEPATLAH SUBUH FARAH MENGANTUK NI!!

*suppost saya nak taip pasal benda lain, in the end benda laen pulak yang saya karang. mengarut pulak tu. nilh padahnya tak tidur sepanjang malam. hurm... next time la cakap pasal benda tu.*

0 cot-cet cot-cet mereka...:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...