Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

Pages

Tuesday, 17 January 2012

.: move on girls! :.

as salam..

1st of all, saya nak mohon maaf kepada sesiapa yang dah 2-3 hari asyik jumpa entry 'lepas-geram-dan-stress' yang melampau-lampau dari saya. ehem.. biasalah, time exam ni banyak betul benda yang meng'stress' kan. sekarang, tinggal 1 paper before habis exam untuk sem ni. paper hari jumaat, TAX 370. so, dah boleh start packing2 barang sikit.

malas nak kupas benda yang dah berlaku, so marilah kita beramai-ramai m0ve on ke hidup yang lebih baik. ceeet! ayat tak boleh blah. =_=' btw, entry yang merepek-repek-lepas-geram tu saya dah letak balik kat tempat yang sepatutnya, which is draft. hu hu. *kate nak move on, kena la delete benda lama kan?*


harini jawab paper dengan mata lebam sebab 'masuk habuk' dan tak cukup tidur. grrr..nak bukak mata pagi tadi payoh bebenor! letak la segala jenis krim, lebam bawah atas mata tu tak hilang gak. memang pedih gak la mata arini. hu hu. tapi tadi dah qada' tidur, so mata dah kembali normal! kekeke.. *logikkah perkara ini berlaku?* LOL!

alhamdulillah, paper harini boleh jawab. betul ke salah, tu belakang kira. 'cukai' coming up next, so, kena delete segala benda belajar akaun untuk exam pagi tadi secepat yang boleh. lalala~..

last merepek for today, tak sabar nak dapatkan baucar buku RM200 tu. orang lain dah lama dapat kite baru nak terhegeh-hegeh amek. hurm.. next entry, nak letak info pasal booksales yang ade. ops! dah isyak. hehe.. bai2. wassalam. =)


0 cot-cet cot-cet mereka...:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...