Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

Pages

Monday, 9 January 2012

.: NEWS: MPH KL Sentral Book Fair 7 – 20 January 2012 :.

MPH KL Sentral Book Fair 7 – 20 January 2012


location:


MPH KL Sentral Book Fair,
Concourse Area, KL Sentral,
Jalan Stesyen Sentral, Brickfields,
50470 Kuala Lumpur




From 7 till 20 January 2012
  • 9.30AM – 9.30PM



  • enjoy discount until 70%! grrrr......

    kenapa time tengah ada exam pulak ade bookfair ni? geramnye!! sejak tahun lepas dah banyak dah bookfair saya terlepas, tak dapat pergi. bagi ulat gonggok buku macam saya ni, (kekeke..) itu satu kerugian yang saaaangat besar!! IBU, NAK BALIK KL SEKEJAP PEGI BOOKFAIR BOLEH TAK? huhuhu.. ='(

    p/s: today birthday ibu! yeay! dapat jadi orang 1st wish jugak.. hehehe.. entah ayah ingat ke tidak ni.. aish..selalu kitorang yang rancang event sambut-menyambut birthday ni, then baru ayah sedar 'oh, ibu dah makin tua' something like that. aig0o..siaplah ayah kalau tak ingat!

    1 cot-cet cot-cet mereka...:

    susulemakmanis said...

    tadi baru dapat baucar buku!thanks gov!nak beli buku bnyak2!

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...