Bad Night.

as salam.

semakin lama dekat rumah, semakin banyak masalah datang. just now, saya, ibu dan adik-adik melawat kak yanti, bibik Cik Ita yang kena cancer, tahap 3. dan itu sangat menakutkan. dan sangat memberi kesan pada saya. mengingatka saya pada kematian.

dan just now juga, otw balik kami accident. saya yang drive. memang saya sangat blur masa kena marah tadi. tak tau kenapa cuai sangat hari ni. otak blank. tau tau kereta rosak dekat bahagian tepi. dan saya? fzikalnya okey. tapi mental tak berapa nak ok. ottoke? what should i do?

mungkin saya yang bersalah sebab fikiran melayang-layang time drive. salah saya. tapi kenapa hati saya rasa tak tenteram lagi walaupun dah minta maaf beberapa kali? ni namanya tabiat. tabiat saya dalam 3 tahun ni kalau sesuatu jadi je nak terus bagitau someone. grrrr.. DIA ada, nak jugak bagitau 'dia'. sedih la macam ni. sampai bila nak ok ni?

saya orang yang paling paham dengan keadaan Kak Yanti.kenapa dia sampai sekarang percaya yang dia boleh datang malaysia lagi untuk bekerja, walaupun dia ada cancer tahap 3. sebab persamaan kami, kami masih tak boleh nak terima hakikat. kot? aish.. sakit lah macam ni. >_<

mungkin saya kena mengadu dekat DIA sekarang. ya! sekarang jugak saya nak mengadu kat DIA! macam mana la saya boleh blur lagi ni... =_='

You Might Also Like

0 cot-cet cot-cet mereka...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...