Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

Pages

Saturday, 12 May 2012

lonely friday.

as salam.

tak payah nak lonely sangat la farah! *dush* aku lonely bukan ape, just  sebab roomate aku takde. dia balik. so takde siapa la nak layan aku yang tak betul ni. lagi-lagi time mood aku tengah swing. memang cun lah. =_='

sedar tak sedar, rupanya dah seminggu peristiwa tu berlaku. cepat? ohooo.. memang tak lah. lambatnye masa berlalu! kenapa tak sedar-sedar dah tiga tahun berlalu? >.< hahaha.. you wish! aku memang suka merepek time tengah takde m0od ni. tadi aku dah cuba buka buku FAR400. aah, dengan m0od tgh menggila nak gi study. haru.. rasa nak terjun je dari tingkat 6 ni tau tak? kekekeeke.... gurau je. aku waras lagi dari nak buat benda bukan-bukan. cumanya tadi aku dah langgar pantang larang aku untuk minggu ni. aku TERsedih dan TERmakan ice cream tengah-tengah malam. great. diet seminggu hilang camtu je. =_='

tak sabar nak hari esok. family nak datang melawat. yeay!! miss them s0oooo much! aku dapat tau ayah sanggup cancelkan kelas dia semata-mata nak jenguk aku dari pagi. ayah.... gomawo!  tak sangka ayaah faham apa yang akak rasa. akak nak jumpa family akak je. =')

maybe...tak semua lelaki teruk sangat. kalau takde lelaki macam MKA or AJ yang selalu buat aku geram  and sakit hati maybe aku akan cakap lelaki...not bad. dan kalau takde lelaki nakal macam si akim adik kesayangan aku tu, aku akan kata boringnye dunia! kekekeke... nampaknye...akak rindu akim la!

0 cot-cet cot-cet mereka...:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...