Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

Pages

Thursday, 17 May 2012

musim terbalik?!

as salam.

alhamdulillah, aku masih diberikan nikmat hidup dan nikmat Islam. masih bernafas, masih sengal (erk?), masih in preparation of minggu test yang menimbun-nimbun. grrrr... suppost arini ade 2 test, BEL-Public Speaking dan MGT-Organization Behavior tapi tadi dah siap-siap nak present, pakai heels dan blazer segala bagai (sampai krem kaki jalan lama-lama. =_=') sekali turn aku kena tunda next week. happy? mula-mula memang la. tapi lepas tu aku fikir-fikir balik, next week yang dah present mesti la santai je. alaaaaaaaaaaaa........... nak rilek2 jugak.. >.<

p/s: pakai heels sangat menyeksakan diri! tapi kasut heels la channteeekkkkkkkk..!

                       

pernah tak dengar pepatah yag lebih kurang macam ni;

"mak cakap jangan suka/cinta/hepi sangat, nanti lepas tu mesti benci/tak suka/sedih." 


oh, yang pasti bukan ibu yang cakap. hoho.. something sort of like that, mula-mula aku tak percaya jugak. (biaselah, aku ni degil sikit nak percaya cakap orang lain. asyik pikir diri sendiri betul je. =_=') then bila dah jadi kat aku, aku kena dengan saaaaangat teruk. adoooooooi. sampai nak tengok muka orang tu pun aku rasa nak muntah. apa punya alah la aku ni. huhuhu... bukan aku yang control. maybe aku dah ter'setting' kat minda untuk

"benci  dia! benci dia! benci dia!"

sebab tu kot alah sampai macam tu. kalau kena kat dia sorang je takpe. ni sekali dengan MKA dan sorang akhi ni terkena emo aku. hohoho... MKA sampai dah keluar ayat wth...  dengan aku. whooooooooo...sabar la pak cik. aku tengah emo.. memang la jadi camtu. kekekeke... nasib dye la.. tapi aku dah minta maaf la dengan MKA. alhamdulillah MKA tu jenis yang sempoi. so takdelah dia makan dalam ke ape... kot. hoho.. yang pasti semalam aku memang emo habis. dan-dan pulak kan harini housemate aku cakap;

"fera nampak berseri harini."


haha.. seri orang nak kena present. haruslah kan? kekekee... lepas ni time berbuka aku dah setup nak makan roti sekeping or masak sup. no more nasi! mesti lagi berseri lepas tu. hahahaha... berseri sebab nak kurus!


kisah dua. aku punya lah ade harapan tinggi yang test 1 FAR400 aku akan lulus, dan mengalah dengan Test 1 MAF420 yang mana aku rasa akan fail. dengan teruk. =_= sekali TERBALIK! adoooooooi... FAR aku fail, MAF aku lulus pulak. what happen..??!!!

mungkin sebab tu orang cakap...lagi;

"benda yang kita suka tak semestinya baik untuk kita. boleh jadi ianya sesuatu yang buruk untuk kita."


aah. memang. NIGHTMARE! FAR awal-awal dah fail. apa nak jadi ni... same goes to PSA dan CRG. PSA (wlupun tak keluar result lagi) tapi aku pasti fail, sebab aku dah hilang 24 markah!!! padah PSA lah yang aku baca giler-giler-giler. CRG pulak aku baca maen-maen je, tapi tu yang aku boleh jawab. apakah?!

sekarang aku nak fokus sikit-sikit je kat MGT sebab aku tak nak nanti jadi macam PSA. sebab tu aku taip blog dlu baru sambung study. hehehe... alasan!

sekarang ni musim zaman kembali ke sekolah kot. aku asyik terngiang-ngiang lagu yang aku selalu nyanyi time prep dengan FEBINARAH. kekekeke.... better in time-leona lewis and walkaway-PaulaDeAnda. time ni la imej muka sememeh aku time sekolah muncul dengan Sarah, Naddy dan Bihah. aku rasa rindu pulak kat dorang. aww~.. bila nak raya ni! boleh gather sama-sama lagi! >.< ouch! dah lambat. aku nak sambung study. bai-bai! =))

p/s: semalam cik Kuro (pemetik gitar) termasuk dalam badan Mr Kay! (kan ade lubang yang kat gitar tu). dalam muka sememeh baru lepas nanges dan dengan pemuh kekabutan aku berusaha nak keluarkan cik Kuro. sampai keluar thought nak belah dua Mr. Kay! Oh tidaaaaaak!! sorry Mr. Kay. >.< emo tak pasal-pasal.

0 cot-cet cot-cet mereka...:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...