aj

speechless.

as salam.

alhamdulillah.. aku baru lepas habis jawab test CRG520-Business Ethics. kelmarin aku kecewa giler dengan jawapan aku untuk test PSA. tapi nak buat macam mana akn? aku dah usaha mana yang aku mampu. aku redha. =')

just now aku baru dapat khabar yang....i don't know nak classify as in g0od news or bad news. but apa yang aku tau, aku menangis. hahahaha... (tak malu mengaku diri menangis). aku tak tau sama ada aku menangis sebab gembira or sedih. aku baca berita orang kawen (girls tu baru umor 20thn okeeeh?!) aku nanges. housemate buat lawak aku nanges. hahahahaha...(sambil aku taip hahaha pun aku nanges.) aku solat pun nanges, baca Al-quran pun nanges.. dengar lagu CN BLUE pun aku nanges! aish.. tak boleh jadi ni!

tapi, aku gembira aku dah nanges.. nanges bukan bererti aku lemah.. menangis tanda aku redha benda tu dah berlalu, dan sekarang aku kena kuat. kuat Farah! kuat! haiyaaak!!


see? i'm better now. aku kuat. aku ade banyak benda nak kena buat. aku ade banyak orang aku kena jaga. aku ade banyak orang yang support aku. dan yang paling penting, aku ade Allah. =')

just that kadang2 aku geram. kalau nak bagi berita buruk or gembira sekalipun, boleh tak bagi dengan cara berdepan, or maybe call. at least xde la aku sakit hati sangat. hmm...bila pikir-pikir balik bagus juga aku sakit hati. semoga luka yg aku dapat ni akan buat aku lagi matang. dan kuat. dan tak cengeng lagi. amiiiin!

dan sekarang aku nak umumkan..... AKU DAH BEBAS! yipppieee!! Allah dah bebaskan aku dari dilema wanita (cewaaah). hehehehe... aku nak sambut kebebasan aku dengan siapkan segala kerja yg bertangguh. =_='. bai.

You Might Also Like

0 cot-cet cot-cet mereka...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...