Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

Pages

Saturday, 5 May 2012

tukang tipu.

as salam.

biasanya kalau orang heartbroken mesti macam lembik, rasa diri macam dah takde life, selera makan dah takde, muke oun cengkung je kan? hahahaha... kenapa aku rasa macam sebaliknya? (giler riak. ish3..=_=') huhu.. kepala tak sakit, hidup makin sihat, makan je keje. hahahahaha.. memang terbaiklah. bila ibu telefon tanye perlu tak datang melawat aku pun aku tolak, cakap tak payah. sebab aku kuat. hehe.. kuat la sangat kan?

TAPI SEBENARNYA AKU TIPU.

aku pakai topeng depan semua orang. depan semua orang aku ceria. kekeke... aku kan pelakon yang hebat. makan pun dengan penuh berselera.. tapi bila siha panggil2 aku time makan tu boleh pulak aku tak dengar. keje asyik nak mengelamun je. huhu.. masalah betul jadi pompuan neh. *aip! aku bukan menyesal jadi pperempuan k? just geram dengan diri aku sendiri*. awat aku lembik sangat? pantang orang tanya, "are you ok?" mula la nak meleleh. grrr! aku taip HAHAHAHA tapi air mata laju je mencurah curah ke ladang gandum. time ibu bebel banyak2 pasal pengurusan stress yg baik, aku dok tahan nafas supaya kalau nanges tu ibu tak dengar. ceeet! pentipu punye budak. dan at the end..

"ibu tak perlu datang melawat Farah kan? Farah ok kan?"


dengan pantas *supaya aku tak merengek mengada2 kat ibu* aku jawab

"TAK PAYAH! Farah ok je. Farah kan kuat."

dan damn! sampai sekarang aku tak henti2 lagi dari jadi budak-gedik-nak-jumpa-ibu-tapi-tak-nak-mengaku-pastu-nanges-dalam-selimut. serius aku menyampah dengan diri sendiri. haish..

0 cot-cet cot-cet mereka...:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...