Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

Pages

Wednesday, 20 June 2012

4 hour group project = sakit kepala!

as salam.

saya nak bagi warning kepada reader semua, kalau-kalau ada yang terfikir,

"bestnya amek account. senang je. tambah tolak, dah dapat."

STOP! please stop. itu adalah dusta belaka. believe me. =___='

arini kami ade projek group, yang mana kena siapkan akaun dalam masa 4 jam. dan hantar. dan serius saya cakap, sampai la ni pun sakit kepala dan frust menonggeng tu semua still ada. sebab akaun tak balance satu, sebab masa tak cukup satu, dan sebab tiba-tiba otak saya lambat berfungsi pulak hari ni. blur je memanjang.



dan satu meja seorang pelajar akaun takkan pernah cukup. kertas jalan kira bersepah-sepah atas meja. tu belum lagi kalau buat kat lantai. >.< 

ini baru subjek FAR400 punya penangan. belum masuk MAF punya test Jumaat ni. ditambah dengan Quiz FAR400 pada hari yang sama. oh tidak. cepat lah habis minggu ni!

0 cot-cet cot-cet mereka...:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...