Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

Pages

Thursday, 14 June 2012

happy never after.

as salam.

tau tak perasaan ni, bila masa kita dah habis paper rasa macam nak lompat-lompat jerit-jerit senyum-senyum  macam orang gila walaupun kita sebenarnya waras? hehe.. it's not that saya dah habis final exam. eh, kalau  dah habis saya lagi giler dari ni. hehehehe... alhamdulillah, minggu ni saya berjaya settlekan 2 subjek, which is BEL (public speaking) dan Arab (3rd language) dan kedua-dua paper ni takde final exam. yeay! tak sia-sia tahan muntah, pegi tandas banyak-banyak kali, diam-diam praktis kat cermin dalam tandas, pakai wedges yang sangat tinggi dan menyakitkan kaki dan segala benda merepek yang saya lalui tadi. phew~.. lega!

oh oh, kegembiraan ni tak boleh bertahan lama. sebab next week lagi pack. dengan test MGT, test MAF, quiz Far, hantar video Arab, hantar assignment CRG. ok. itu belum lagi masuk keje persatuan yang tak settle lagi. okeeeeey.. pedulikan lah. happy never after. so selagi boleh, nak bergumbira dulu! lalalal~... kekeke...

tiba-tiba petang tadi jalan-jalan stalk stalk jumpa benda ni;


hah. ni sangat sesuai untuk saya tujukan buat awak nappeum namja! walaupun awak tak promise directly, tapi indirectly awak dah bagi saya harapan as if u were promising me to ......... so, memang salah awak nappeum namja! u've broke the promise. u've make me like this. jadinya, saya memang susah nak lupa apa yang awak pernah buat dekat saya. walaupun kita kawan sekarang. 

shuuuush! pegi jauh jauh la! kita nak masuk happy mood, bukan bad mood. haish.. =_=' mungkin ada baiknya saya siapkan video arab alang-alang ada masa terluang kejap ni. see you later! ;)

0 cot-cet cot-cet mereka...:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...