=)

random again.

as salam.

1...2.....3!

yeay!

dah habis test, dah habis quiz, dan next week final exam start. =__=' ok, pedulikan yang last tu. yang penting, sekarang masa untuk me'release'kan tension dengan meng-update blog, membebel, dan tengok cerita gelak guling-guling dan tidur. bangun-bangun je terus belajar. kekekeke... bagus punye plan kan? ;p


ho ho.. makin lama makin suka pulak dengan makhluk berbulu ni. awww~.. you are sooooooooo cute! hehe.. ehem!

kalau ibu orang lain, bila anak dia mengadu pasal kegemukan yang melanda diri, usually, para ibu akan pujuk anak dia, macam mak kuchen yang chomel ni. tapi kalau ibu saya;

" tu la. sape suruh makan banyak. memang Farah G*M*K nak buat macam mana? suruh exercise takmo. suruh naik turun tangga takmo. bla bla bla..."

huk3.. sadisnya bila mana ibu sendiri mengakui tahap kegemukan anak dia yang melampau-lampau. dan lansung takde kata-kata semangat. huhuhu.. in fact, bila terjadinya kes putus dengan nappeum namja dulu pun ibu menggunakan alasan sape-suruh-gemuk sebagai motivasi *kunun-kunun* nak suruh saya berubah. huhuhu... mungkin doa ibu kot sebab tu asyik muntah-muntah je lepas tu.

dan sekarang saya dalam usaha nak kurus. kali ni betul-betul okey! si nappeum namja cakap, saya dah 3 raya janji benda yang sama tapi tak jadi-jadi pun. okey fine. tengok lah nanti saya dah kurus betul-betul. saya akan buktikan! *berkobar-kobar*



gambar curik dari pesbuk si Aten. suke hati je amek gambar kakak dia time tengah tak ready. huh. terserlah kegemukan ai.. *malu*

dan khas untuk cik exam... tolong la...tolong sangat...


=)

You Might Also Like

0 cot-cet cot-cet mereka...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...