reminder for myself.


sumber: facebook

as salam.

pada saya, kita tak patut padamkan semua memori 'semalam'. sebab kita kena belajar dari benda yang dah jadi. macam pepatah yang cakap;

LEARN FROM MISTAKE

dan dari 'kisah semalam' la kita boleh bangun kan? jadikan ia motivasi untuk berubah. even though it hurt you badly, right? that's my own opinion. setiap orang punya pandangan yang berbeza.

hmm...kalau Allah boleh beri kita peluang kedua, ketiga dan seterusnya, why can't we? saya sendiri.. akan beri perluang kedua, dan ketiga. but then, kalau benda yang sama jadi lagi, walau apa pun alasan awak, i won't ever, ever trust you anymore. nak percayakan awak buat kali kedua pun susah, apatah lagi kalau terkena lagi.

You Might Also Like

0 cot-cet cot-cet mereka...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...